Maksaminen

Meillä asiointi on helppoa! Valitse vain haluamasi tuotteet, lisää ne ostoskoriin ja tee tilauksesi. Tilauksen tehtyäsi, saat laskun suoraan sähköpostiisi ja voit valita haluamasi maksutavan. Luethan maksuohjeet huolellisesti tarpeettomien viivästysten välttämiseksi.

Olemme yksi harvoista steroideja myyvistä verkkokaupoista, joka hyväksyy maksutavaksi kaikki yleisimmät luottokortit. Tästä huolimatta suosittelemme ensimmäistä tilausta tehdessä jotain muista maksutavoista.

Uusien asiakkaiden on kätevintä maksaa joko tilisiiirrolla tai kryptovaluutalla. Näiden maksutapojen käyttäminen ei vaadi varmennusta, joten tilauksen käsittely tapahtuu paljon nopeammin. Tämän lisäksi nämä maksutavat oikeuttavat isoissa tilauksissa 10% alennukseen tilauksen kokonaissummasta.

Kun olet tyytyväinen tilaukseesi ja haluat tilata uudelleen, voit käyttää luottokorttimaksua riippumatta tilauksen koosta ja tulet myös saamaan alennusta kaikista myöhemmistä tilauksistasi.

Jos olet tilausta tehdessäsi epävarma jostakin asiasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Yhdessä asiatasiantuntevan tiimimme kanssa voimme selvittää asiat ja saada tilauksesi etenemään!