Meistä

Koska verkossa on syntynyt suuri määrä verkkokauppoja, tilan ostaminen on melko yksinkertaista. Urheilijan ainoa tehtävä tässä tilanteessa on valita luotettava jälleenmyyjä.

Osta steroideja

Nykyään jokainen urheilija tietää, mihin näitä lääkkeitä käytetään. Luotettavaa tietoa heistä on kuitenkin niukasti. Juuri tämä tosiasia aiheuttaa useimmiten erilaisia ​​sivuvaikutuksia. Steroidit ovat testosteronin johdannaisia. Kun niitä otetaan, mieshormonin pitoisuus, joka on kehon vahvimpia anabolisia aineita, kasvaa jyrkästi.

Tässä tilanteessa lihasmassan saamisen prosessit kiihtyvät, vahvuusominaisuudet kasvavat, rasvavarat poltetaan aktiivisesti. Mutta jokainen steroidi on suunniteltu ratkaisemaan tietty ongelma. Kaikkia niistä ei voida käyttää massavoittoon. Ennen tilan ostamista sinun on siis päätettävä tehtävästä.

Plussaa ja miinusta steroideihin

AAS: n eduista on huomattava:

Mahdollisuus lisätä tehoparametreja.
Nivelten kunnon parantaminen.
Nopea lihasmassan nousu.
Aktiivinen rasvavarastojen polttaminen.
Kehityksen palautumisprosessien kiihtyminen.

Steroideilla on paljon enemmän positiivisia ominaisuuksia, ja nyt olemme havainneet vain tärkeimmät. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista. Näihin kuuluvat gynekomastia, akne, luonnollisen testosteronin synteesin tukahduttaminen, verenpaineen nousu.