Meistä

Tietoa meistä

Verkossa on nykypäivänä runsaasti kauppapaikkoja, joista ostaminen on melko yksinkertaista. Urheilijan tai kuntoilijan tehtäväksi jää tällöin valita luotettava jälleenmyyjä.

Steroidien ostaminen

Nykypäivänä jokainen urheilija tietää, mihin näitä lääkkeitä käytetään. Luotettavaa tietoa on kuitenkin saatavilla niukasti, jonka takia steroidien käyttö aiheuttaa usein erilaisia sivuvaikutuksia. Ongelmaksi jää luotettavan tiedon löytäminen. Ilman luotettavaan tietoon pohjaavaa steroidien käyttöä nämä tuotteet aiheuttavat usein sivuvaikutuksia. Steroideja ottaessa kehon testosteronin määrä kasvaa jyrkästi. Testosteroni on yksi kehon vahvimpia anabolisia aineita, ja kun sen määrä lisääntyy kehossa jyrkästi, alkaa lihasmassan kasvu kiihtyä, ja samalla rasva palaa yhä kiihtyvällä tahdilla. Jokainen steroidi on kuitenkin suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten. Kaikkia niistä ei voida käyttää massanlisäykseen. Ennen tuotteen valintaa sinun on päätettävä tavoitteesi.

Steroidien plussat ja miinukset:

  • Mahdollisuus treenitehon jyrkkään nousuun
  • Nivelten kunnon parantuminen
  • Nopea lihasmassan nousu
  • Rasvavarastojen aktiivinen palaminen
  • Treenistä palautumisen nopeutuminen

Steroideilla on siis paljon positiivisia vaikutuksia, ja näistä nyt lueteltuna vasta tärkeimmät. On hyvä olla tietoinen myös mahdollisista haittavaikutuksista. Näihin kuuluvat gynekomastia, akne, luonnollisen testosteronin tuotannon häiriintyminen sekä verenpaineen nousu.