Ostoskori

Anavar 10

62.90

Paketti: 10mg (100 pills),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Oxandrolone (Anavar)

Kuvaus

Steroidit-fi.com sivustolta pystyt ostamaan Dragon Pharman valmistamaa Anavaria, joka on erittäin suosittu lääke. Tämän oraalisen steroidin vaikuttava ainesosa on aine, jota kutsutaan nimellä Oksandroloni ja joka myös nimellä Anavar tunnetaan. Anavarin anabolisen ja androgeenisen aktiivisuuden indikaattorit, mieshormoni testosteroniin verratessa, ovat 400 ja 25 prosenttia. Lääke alkaa vaikuttaa heti ottamisen jälkeen, mutta sen vaikutus kehoon kestää enimmillään 12 tuntia.

Anavarin Tehokkuus

Oksandroloni kiihdyttää merkittävästi anabolisia reaktioita, sen samalla tukahduttaessa katabolisia toimintoja. Sen avulla pystyy kasvattamaan fyysisiä kykyjään ja pääsemään eroon ylimääräisestä rasvasta. Anavar pystyy myös kasvattamaan endogeenisen kasvuhormonin tuotantoa, millä on positiivinen vaikutus kehon anaboliseen taustaan.

Koska Anavar nostaa lievästi hypertrofiaprosesseja, se ei ole ihanteellinen valinta massan kasvattamisessa. Tästä huolimatta, käyttämällä sitä sopivassa yhdistelmässä monien muiden AAS (anabolis-androgeenisten) hormonien kanssa, voidaan sillä saavuttaa massan laadun paraneminen.

Anavarin Käyttäminen

Lääkettä suositellaan käytettäväksi kaikille urheilijoille, mukaan lukien naiset. Itse asiassa, Anavar on ihanteellinen valinta naisille. Kuten muidenkin AAS hormonien kohdalla, Anavarin annostus täytyy valita yksilöllisesti.

Oksandrolonin lyhyestä puoliintumisajasta johtuen, tätä anabolista ainetta tulisi käyttää päivittäin. Suositeltu annos naisille on enintään 20 mg päivässä. Miehille suositeltu annos on 20 mg ja 80 mg välillä. Näiden annostusten kasvattaminen suurentaa riskiä sivuvaikutuksille.

Suosittelemme syklien kestoksi Anavarin kohdalla kuudesta kymmeneen viikkoa. Syklin jälkeiseen hoitoon, voit käyttää Tamoksifeenia, Klomidia, tai Toremifeenia. Koska lääke ei ole vuorovaikutuksessa aromataasientsyymin kanssa, et tarvitse gonadotropiinia, kun käytät sitä yksittäin.

Anavar-syklin jälkeen on tehtävä PCT (post-cycle therapy), syklin jälkeinen hoito, jotta hormonitasot palautuvat normaaleiksi. PCT pitäisi aloittaa heti ensimmäisenä päivänä viimeisen Anavar tabletin jälkeen ja sitä pitäisi jatkaa 3 viikkoa tai pidempään.

Anavar voidaan yhdistää muiden AAS hormonien kanssa, jotta saavutettaisiin parhaat mahdolliset tulokset. Parhaita Anavarin kanssa yhdistettäviä steroideja ovat Turinaboli, Klenbuteroli, Stanotsololi ja Metenoloni.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine