Ostoskori

EQ 200 / Test E 200

62.10

Paketti: 10 mL lääkepullo (400 mg/mL),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Boldenon undekylenate (Equipose), Testosteron enanthate

Kuvaus

EQ 200 / Test E 200 on Dragon Pharman valmistama steroidisekoitus, joka sisältää koostumuksessaan kahta eri steroidia. Nämä steroidit ovat Boldenoniundekenoaatti (joka tunnetaan myös nimellä Equipoise tai ”EQ”) ja Testosteronienantaatti, pitkävaikutteinen esteri. Tämä lääkesekoitus on erityisesti suunniteltu lihasmassan kasvatukseen mahdollisimman pienellä sivuvaikutusten todennäköisyydellä. Sekä aloittelijat että kokeneemmat urheilijat sietävät tätä steroidia hyvin.

EQ 200 / Test E 200 vaikutukset

Lääkkeellä on kaikki samat sen sisältämien steroidien positiiviset ominaisuudet. Syklin aikana steroidiseoksen aktiivisilla komponenteilla on antikatabolisia ja anabolisia vaikutuksia. Lisäksi huolellisesti valitulla annostuksella ja kuurin kestolla voidaan syklillä saavuttaa seuraavat tulokset:

  • Fyysinen kunnon ja kestävyyden kasvu
  • Suorituskyvyn ja pumpin lisääntyminen
  • Seksuaalisten halujen nousu
  • Lihasmassan verisuonien vahvistuminen

Suositukset EQ:n ja Test E mixin käytölle syklissä

Koska tämä lääke on yhdistelmästeroidi, sitä voidaan käyttää soolona. Kokeneemmat urheilijat voivat käyttää steroidia pinottuna yhdessä Stanotsololin, Turinabolin sekä muiden androgeenisten ja anabolisten lääkkeiden kanssa.

Annostus ja syklin kesto riippuvat käyttäjän kokemuksesta, kehon yksilöllisistä ominaisuuksista ja harjoittelutasosta. Soolosyklejä koskevat suositukset sisältävät enintään 1000 mg viikkoannoksen, vaikka kokeneet urheilijat voivat ottaa jopa 2000 mg annoksen viikossa. Syklin keston ei tulisi ylittää 6-10 viikkoa. Syklin keston ja annostuksen nostaminen voi aiheuttaa syklin tehokkuuden heikentymistä sekä kasvattaa negatiivisten vaikutusten esiintymistä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine