Ostoskori

EQ 300

74.10

Paketti: 10 lääkepullo (300mg/ml),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Boldenon undekylenate (Equipose)

Kuvaus

EQ 300 on yksi suosituimmista Dragon Pharman valmistamista injektoitavista anabolisista steroideista. Boldenoni, joka tunnetaan myös nimellä Equipoise, on yleisesti tunnettu anabolinen steroidi. Se muodostuu Boldenonin molekyylimuodon ja Undekenoaatti-esterin välisestä sidoksesta, esterin lisäyksessä syntyvä yhdiste mahdollistaa lääkeaineen vapautumisajan ja puoliintumisajan pidentämisen. Aine on testosteronin johdannainen ja säilyttää siksi anaboliset ominaisuutensa, kun taas sen androgeeniluokitus on melko alhainen. Näiden ominaisuuksien ansiosta lääke on suosittua kuivauksessa ja vahvuusindikaattoreiden kehittämisessä.

Boldenoniundekenoaatin vaikutukset 

Dragon Pharman valmistamalla Boldenonilla on voimakas anabolinen vaikutus sekä melko vähäinen androgeeninen indeksi. Ensimmäisen ja toisen hiiliatomin välisen kaksoissidoksen modifikaatiosta johtuen sillä on alhainen estrogeeninen aktiivisuus. Tämä antaa Boldenonille edun turvallisuuden muodossa aromatisoitumisen riskin kadotessa. Liian suurilla annoksilla tai pitkäaikaisella käytöllä aromataasin hallintakin tosin katoaa, joten suositusten rajoissa on pysyttävä.

Lääke on epäilemättä yksi turvallisimmista anabolisista steroideista, joten pieninä annoksina sitä voidaan suositella ensimmäiseksi lääkkeeksi aloitteleville kemisteille.

Urheilijat, jotka ovat käyttäneet Boldenonia, ovat kirjoittaneet paljon arvosteluja lääkkeellä saavutetuista tuloksista. Yleensä tulokset ovat korkealaatuista lihasmassaa, eli sama vaikutus kuin testosteronilla, mutta paljon hitaammin ja ilman sivuvaikutuksia. Tämä tarkoittaa, että Boldenonilla rakennetut lihakset ovat kuivempia ja ne ovat rakenteeltaan tiukempia ja kiinteämpiä eivätkä ne kerää nestettä (riippuen tietysti annoksesta).

Suositukset Boldenoni-syklille 

Boldenonin viikkoannoksen tulisi olla 300-450 mg väliltä. Edistyneemmät käyttäjät saavuttavat hyviä tuloksia 500-800 mg viikkoannoksella ilman estrogeenisiä reaktioita. Jotkut ammattiurheilijat sietävät jopa 1000 mg annoksia eivätkä saavuta huipputuloksia pienemmällä annoksella.

Boldenoni, kuten Nandrolonidekanoaatti, vaikuttaa hitaasti ja tämä on merkittävin syy sille, että Boldenoni-kuuri voi kestää jopa 14 viikkoa. Huomattavien vaikutusten alkamisessa menee muutama viikko koska Undekenoaatin vaikutus alkaa yleensä vasta kuurin kolmannella viikolla.

Injektiot tulee tehdä kahdesti viikossa. Esimerkiksi, jos viikkoannoksesi on 600 mg, ota 300 mg annos maanantaina ja 300 mg annos torstaina. Viikkoannoksen ottaminen kahtena annoksena pitää lääkeaineen pitoisuuden tasaisena veriplasmassa.

Urheilijan tavoitteista ja kokemuksesta riippuen lääke voidaan yhdistää onnistuneesti minkä tahansa muun AAS:n kanssa.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine