Ostoskori

Fertigyn (Pregnyl)

31.50

Paketti: 5000 iu vial,
Brändi: Sun Pharmaceuticals,
Aine: HCG

Kuvaus

Fertigyn joka on Sun Pharmaceuticalsin valmistamaa ja jota on myynnissä verkkokaupassamme, sisältää Ihmisen koriongonadotropiini (hCG) nimistä ainetta. Ihmisen koriongonadotropiini on kemialliselta rakenteeltaan glykoproteiini, joka perustuu kahdelle alayksikkölle: betalle ja alfalle. Alfa-alayksikkö on homologinen follikkelia stimuloivien, luteinisoivien ja kilpirauhasta stimuloivien hormonien kanssa. Beeta puolestaan on ainutlaatuinen verrattuna kilpirauhasta stimuloivaan hormoniin, luteinisoivaan hormoniin tai follikkelia stimuloivaan hormoniin.
Istukka tuottaa hormonia nimeltä Gonadotropiini raskauden aikana, minkä jälkeen hormoni erittyy muuttumattomassa muodossa virtsaan, josta se lääkkeen valmistamiseksi uutetaan ja puhdistetaan. Sen tuotanto käynnistyy kirjaimellisesti raskauden ensimmäisinä tunteina, mutta hormonin huipputaso havaitaan vasta lähempänä 7-11 viikkoa. Tuotanto lisääntyy ensin merkittävästi jonka jälkeen se vähitellen laskee.
Tässä lääkkeessä merkittävää onkin se, että sillä on samanlaisia biologisia vaikutuksia kuin aivolisääkkeessä muodostuvalla luteinisoivalla hormonilla, joka edistää kehon testosteronin tuotantoa ja tukee myös lisääntymisjärjestelmän normaalia toimintaa.

Gonadotropiinin ominaisuudet

Gonadotropiinilla on oikein käytettynä moninaisia ja vaihtelevia vaikutuksia. Sen uhreilukäytössä ja lääketieteessä arvostettuja ominaisuuksia ovat:
• Sukupuolihormonien, erityisesti testosteronin, synteesin stimulointi
• Spermatogeneesin (spermanvalmistus) stimulointi
• Miehillä sukuelinten kehityksen stimulointi
• Miesten toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien kehittymisen stimulointi
• Naisilla tämä hormoni varmistaa keltarauhasen toiminnan, voi indusoida ovulaation sekä tukea istukan kehittymistä.

Käyttöohjeet

Urheilupiireissä tästä hormonista valmistettuja lääkkeitä käyttävät pääasiassa miehet ja naiset eivät kuulu lääkkeen kohderyhmään. Injektiot suoritetaan lihakseen tai ihon alle ja lääkkeen laimentamiseen käytetään 0,9% suolaliuosta, jota voit ostaa vapaasti mistä tahansa apteekista.
Koriongonadotropiinin käyttö ajoitetaan yleensä steroidisyklin ajalle, mutta joskus harvemmissa tapauksissa myös syklin jälkeiselle ajalle. Monet urheilijat suosivat Gonadotropiinin käyttöä syklin puolivälissä tai loppupuolella testosteronin tuotannon stimuloimiseksi ja suojautuakseen kivesten surkastumista vastaan. Ihmisen koriongonadotropiinia käyttöä syklin jälkeisen hoidon aikana pidetään vähemmän turvallisena ja yleisesti ottaen virheellisenä toimintatapana.
Jos gonadotropiinia käytetään syklin aikana, käytetään sitä yleensä noin 500-1500 IU annostuksella viikossa ja annos jaetaan useisiin pienempiin annoksiin (1-3 annosta). Huomaa kuitenkin, että hormonin annostus ja yleinen annostelusohjelma ovat suuntaa antavia ja sopiva annostus vaihtelee eri tekijöiden, kuten kokemuksen, steroidisyklin ja yleisen kunnon mukaan. On tärkeää huomata myös se, että tämän hormonin saanti tulisi yhdistää aromataasi-inhibiittoreiden, kuten Provironin käytön kanssa, syklin voimakkaan aromatisoinnin vuoksi.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine