Ostoskori

HMG 150IU (Humog 150)

50.80

Paketti: 1 vial of 150IU,
Brändi: Bharat serums,
Aine: Ihmisen kasvuhormoni (HGH)

Kuvaus

Ihmisen menopausaalinen gonadotropiini on verkkokaupassamme myynnissä oleva Bharat Serumsin valmistama hormonaalisesti aktiivinen lääke, jota käytetään hedelmällisyyshäiriöiden hoidossa ja joka muistuttaa hyvin paljon hCG kasvuhormonia. Tämä lääke on sekoitus gonadotropiineja. Menotropiinit eristetään postmenopausaalisten naisten virstsasta ja niitä käytetään kehonrakennuksessa tehokkaana palautumista edistävänä lääkkeenä syklin jälkeisessä hoidossa. Tätä lääkeainetta käytetään myös terveydenhoidossa FSH:n (follikkelia stimuloiva hormoni) korvikkeena.

Kehonrakennus ja hMG:n käyttö

Kaikki prohormonit ja anaboliset steroidit vähentävät kehon oman luonnollisen testosteronin tuotantoa. Luonnollisen testosteronituotannon palauttaminen on tärkein yksittäinen tehtävä prohormonien tai anabolisten steroidien käytön jälkeen. Jos luonnollista testosteronin tuotantoa ei palauteta nopeasti ja tehokkaasti, seurauksena on merkittävä lihasten menetys steroidisyklin loputtua. Siksi kehonrakentajille ja urheilijoille on tullut käytännöksi tietty lääkeyhdistelmä steroidisyklin loputtua, jolla palautetaan luonnollisen testosteronin tuotanto ja säilytetään saavutetut tulokset. Tämä syklin jälkeinen hoitojakso tunnetaan nimellä ”Post Cycle Therapy” tai ”PCT”.
Yleensä tähän käytetään selektiivistä estrogeenireseptorin modulaattoria, kuten Clomid tai Nolvadex, joskus vielä yhdessä aromataasi-inhibiittorin kanssa (joka vähentää kehossa kiertävää estrogeenin määrää). Kaikkien näiden lääkkeiden on kliinisissä testeissä osoitettu nostavan kehon testosteronitasoja. Joskus näillä PCT-hoidoilla ei kuitenkaan yksinään pystytä palauttamaan kehon normaalia testosteronituotantoa steroidisyklin jälkeen. Esimerkiksi edistyneiden kehorakentajien pitkissä hormonisykleissä tai kun käytetään erittäin tukahduttavia yhdisteitä (kuten Trenboloni tai Nandroloni). Steroidit vaikuttavat kehoon samalla tavalla kuin hormonaalinen ehkäisy. Clomidin, hCG:n ja hMG:n käyttö yhdessä tai erikseen, on yleistä syklin päätyttyä, koska nämä gonadotropiinilääkkeet ovat tehokas keino kehon tukahdetun luonnollisen testosteronituotannon käynnistämiseksi kiveksissä.

Tietoa annostuksesta

Vaikka hMG on suhteellisen uusi tulokas steroidien keskuudessa, sen käyttöön liittyy jo monia väärinkäsityksiä, koska useat ihmiset ovat käyttäneet sitä alkuperäisen hedelmällisyyshoitoon suositellun annoksen mukaan. Monet kehonrakentajat käyttävät hMG:tä ja hCG:tä rinnakkain tulosten maksimoimiseksi.
Tyypillinen hMG-annos on 75 IU joka toinen päivä tai 37,5 IU päivittäin. Vaikka hMG on keholle pienihaittainen ja sitä voidaan käyttää pitkään, hMG-syklin keskimääräinen kesto on yleensä kolme viikkoa.
Parempien tulosten saavuttamiseksi AAS-syklistä, voidaan lääkettä käyttää kolmen viikon ajan ja sen jälkeen pitää tauko, jonka jälkeen palataan toiselle kolmen viikon jaksolle. Tämä lääke on erittäin tehokasta, koska se sisältää sekä LH- että FSH-hormonia, joita molempia tarvitaan testosteronin tuotantoprosessin käynnistämisessä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine