Ostoskori

Magnum Bold 300

65.60

Paketti: 10 ampullia (300mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Boldenoniundekenoaatti (Equipose)

Kuvaus

Bold 300 on anabolinen lääke, jota valmistaa tunnettu lääkeyritys Magnum Pharmaceuticals. Steroidia käytettiin alunperin lääkkeenä eläinlääketieteessä, mutta testien ja tutkimuksen jälkeen myös urheilijat alkoivat käyttää sitä.

Bold 300:n ominaisuudet 

Lääkkeen anabolinen vaikutus on verrattavissa endogeeniseen testosteroniin. Sen pääasiallinen vaikuttava aine on Boldenoniundekenoaatti (eli Equipoise). Alunperin proteiinisynteesiin tarkoitettujen lääkkeiden analogina, tällä anabolisella aineella on kehoon erilainen vaikutus. Lääke on laajalti saatavilla ja sitä on helppoa ostaa Suomessakin.

Bold 300:n merkittävimmät positiiviset ominaisuudet ovat:

  • Lihaskasvu;
  • Voiman ja kestävyyden kasvu;
  • Kasvanut ruokahalu.

Miten lääkettä käytetään 

Bold 300 toimitetaan injektoitavana liuoksena. Joskus aloittelijat pelkäävät tätä anabolisten lääkkeiden muotoa, mutta injektioissa ei kuitenkaan lopulta ole mitään erityistä.

Steroidikuurin maksimikesto on 2,5 kuukautta. Jos lääkettä käytetään pidempään, tulokset laskevat ja negatiivisten vaikutusten riski keholle kasvaa.

Lääkkeen viikkoannos on 400-800 mg. Annostusta voidaan säätää yksilöllisten ominaisuuksien ja treenaukselle asetettujen tavoitteiden mukaisest.

Sivuvaikutukset 

Kaiken kaikkiaan Bold 300 on täysin turvallinen lääke. Sitä käyttävät usein myös naiset. Merkittävin syy sivuvaikutusten muodostumiselle on useimmiten liian suuri annos tai liaan pitkä kuurin kesto. Joissakin tapauksissa negatiiviset vaikutukset liittyvät herkkyyteen lääkkeen komponenteille. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat akne, kaljuuntuminen ja ongelmat kehon omassa testosteronin tuotannossa. Joissakin tapauksissa naisilla on havaittu virilisaatio-oireita.

Yhdistäminen muiden lääkkeiden kanssa

Lääke toimii hyvin yhdessä muiden anabolisten aineiden kanssa. Lihasmassan kasvattamiseksi kuurin aikana käytetään Trenbolonia ja Testosteronia. Kuivaukseen kuuria taas täydennetään Winstrolilla tai Anavarilla. Lääkkeiden yhdistäminen mahdollistaa nopeat ja laadukkaat tulokset.

Bold 300:n arvostelut

Useimmat lääkettä käyttävät urheilijat ovat tyytyväisiä sen vaikutukseen. Sen vaikutus on lievä eikä lääkkeellä ole erityisiä vaatimuksia syklin jälkeisen hoidon suhteen. Kun annostus on oikein valittu ja ohjeita noudatetaan tarkasti, syklin jälkeistä hoitoa ei tarvita ollenkaan.

Lääkkeen suurin haittapuoli on sen pitkä havaitsemisaika elimistössä. Dopingtesti voi havaita lääkkeen komponentteja 5 kuukauden jälkeen kuurin päättymisestä, joten lääke ei sovellu ammattiurheilijoille.

Pystyt ostamaan korkealaatuisia steroideja Suomeen verkkokaupastamme.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine