Ostoskori

Magnum Clen-40

36.30

Paketti: 40mcg (100 pills),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Klenbuterolihydrokloridi (Clen)

Osasto:

Kuvaus

Magnum Clen-40 on suun kautta käytettävä lääke, joka sisältää vaikuttavana aineena Klenbuterolihydrokloridia. Lähes kaikki urheilijoiden nykyään käyttämät lääkkeet on alunperin luotu perinteisen lääketieteen tarpeisiin. Samanlainen tilanne tapahtui myös Klenbuterolin kanssa. Lääke luotiin alun perin helpottamaan astmaa sairastavien ihmisten hengitystä, mutta lääke on osoittautunut myös erittäin tehokkaaksi rasvanpolttajaksi. Näitä ominaisuuksia eivät hyödyntäneet ensimmäisenä urheilijat tai kehonrakentajat, vaan elokuvatähdet. Hollywood saakin kiittää Klenbuterolia siroina ja solakoina tunnetuista hahmoistaan.

 

Clenin vaikutukset

Klenbuterolilla on steroideja muistuttavia vaikutuksia, mutta se on luokiteltu beeta2-adrenoreseptorien antagonistiksi, mikä tarkoittaa että se stimuloi kehossa beeta2-adrenoreseptoreita. Lääke auttaa rentouttamaan lihaksia ja keuhkoja, mikä helpottaa hengitystä. Se myös stimuloi sydäntä ja keskushermostoa, mikä lisää energiaa ja kasvattaa motivaatiota. Lääke kiihdyttää kehon aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa, mikä auttaa myös lihasmassan ja voiman ylläpidossa.

 

Suositukset Klenbuterolin käyttämiseen

Muista että soolosykli lääkkeellä ei saa kestää yli 14 päivää. Jos Klenbuterolin kanssa käytetään yhdessä Ketotifeenia voidaan syklin kestoa pidentää jopa 30 päivään.

Lääkkeen käyttö aloitetaan vähintään 20 mikrogramman (puoli tablettia) annoksella päivässä. Annosta lisätään sitten 20 mikrogrammaa päivässä, kunnes saavutetaan 120 mikrogrammaa. Tällä annostuksella jatketaan muutaman päivän ajan jonka jälkeen annosta aletaan pienentää samalla tekniikalla.

Jos tavoitteena on pitkä sykli, sykliin on lisättävä Ketotifeenia. Ota Klenbuteroli samalla tavalla kuin soolosyklissä ja lisää yksi milligramma Ketotifeenia neljäntenä päivänä. Sen jälkeen molempia lääkkeitä käytetään syklin loppuun asti.

Klenbuterolia käytetään molemmissa tapauksissa samalla tavalla. Klenbuteroli otetaan päivän ensimmäisellä puoliskolla ja Ketotifeeni otetaan toisella puoliskolla.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine