Ostoskori

Magnum Mag-Jack 250

90.30

Paketti: 5 ampullia (250mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Trenbolonasetaatti, Drostanolonipropionaatti, Testosteronipropionaatti

Kuvaus

Mag-Jack 250 on injektoitava steroidi, joka sisältää Trenboloniasetaatin, Drostanolonipropionaatin ja Testosteronipropionaatin sekoitusta. Steroidiseos takaa kunkin yhdisteen vakaan pitoisuuden veressä, mikä vähentää tarvittavien injektioiden määrää. Se myös alentaa valmisteen hintaa, kun verrataan kunkin lääkkeen käyttöön erikseen. Tätä Magnum Pharmaceuticalsin valmistamaa steroidia käytetään rasvattoman lihasmassan kasvattamiseen tai cuttaukseen tarkoitetuissa sykleissä.

Lääkkeen vaikutukset

Yhdellä Mag-Jack 250 -soolosyklillä saavutettuja tuloksia ovat: vähärasvaisen lihasmassan kasvu, kestävyyden kasvu, kortisolitasojen lasku, rasvanpolton paraneminen, ylimääräisen nesteen poisto, erottuvat lihakset ja voiman lisääntyminen.

Huomiothan, että tätä vahvaa steroidia ei suositella aloittelijoille. Lääkettä käyttävät yleensä urheilijat, joilla on aiempaa kokemusta Trenbolonin, Testosteronin tai Drostanolonin käytöstä.

Mag-Jack 250:n käyttö

Mag-Jack 250 on monipuolinen steroidi ja sitä voidaan käyttää sekä bulkkisykleissä että cuttaussyklissä. Nesteenpidätyksen puuttumisen vuoksi, lääkettä käytetään yleisemmin cuttaussykleissä.

Suositeltu viikkoannos tälle steroidille on yleensä 250–500 mg. Steroidi aloitetaan ensin pienellä annoksella, jonka jälkeen omaa sietokykyä lääkkeelle voidaan arvioida tarkemmin. 250 mg (1 ml) annos joka toinen päivä on optimaalinen veren huippupitoisuuksien saavuttamiseksi.

Aloittelijoille sopiva syklin kesto on 6-8 viikkoa. Kokeneemmat steroidikäyttäjät voivat suorittaa pidemmän, jopa 12 viikkoakin kestävän syklin, omista tavoitteista riippuen.

Mahdolliset sivuvaikutukset 

Estrogeenisten sivuvaikutusten riski on pieni tätä steroidia käytettäessä. Saatat kuitenkin joutua lisäämään sykliin Kabergoliinia, jos progestogeenisia sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa, ilmenee.

Sivuvaikutusten vähentämiseksi syklin jälkeen on suoritettava 3-4 viikon pituinen syklin jälkeinen hoito (PCT). Syklin jälkeisessä hoidossa käytettyjä lääkkeitä ovat usein HCG ja Klomidi.

 

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine