Ostoskori

Magnum Nandro-Plex 300

76.60

Paketti: 10 ampoules (300mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Nandrolonefenyylipropionaatti, Nandrolone Decanoate

Kuvaus

Steroidit-fi.com verkkokaupassamme myynnissä oleva Nandro-Plex 300 on Magnum Pharmaceuticalsin valmistama moniyhdisteinen steroidi. Lääke sisältää kaksi nandrolonin esteriä, jotka ovat dekanoaatti (Deca) ja fenyylipropionaatti (NPP). Lääkkeellä on voimakas anabolinen ja kohtalainen androgeeninen aktiivisuus ja sitä käyttävät useimmiten ne, jotka harrastavat raskasta ja voimaa vaativaa urheilua.

Nandro-Plexin vaikutukset

Lääketieteellisessä käytössä Nandrolonia käytetään lähinnä luukudoksen vahvistamisessa. Urheilussa sen merkittävin ominaisuus on taas lihasmassan kasvun stimuloiminen.

Nandro-Plex 300 aktiivisuus on tasaista, joten se osallistuu lihaskasvun nopeutumiseen. Se luo positiivisen typpitasapainon, joka edistää kasvua ja korjaantumista. Tämän lääkkeen käyttö lisää myös fyysistä voimaa ja kestävyyttä, koska se parantaa hapen kulkeutumista kehon eri osiin. Lääke auttaa poistamaan nivelkipuja lisäämällä nivelnesteen määrää, vahvistaen samalla immuunijärjestelmää.

Miten sitä käytetään

Nandrolonin vaikutus kestää yli 2 viikkoa, joten lääkettä injektoidaan kerran 10-14 päivän välein. Lääkeainetta voidaan käyttää syklissä yksittäisesti tai se voidaan yhdistää muihin anabolisiin steroideihin. Suositeltu käyttöannos aineelle vaihtelee 300  mg ja 600 mg (1-2ml) väliltä, 10-14 päivän välein. Naiset voivat käyttää tätä ainetta, mutta ainoastaan 50 mg annostuksella, 10 päivän välein.

Sivuvaikutusten välttämiseksi sinun tulee Nandro-Plex 300:a ostaessasi ottaa se yhdessä Provironin, Tamoxifenin tai Clomiphenen kanssa. Jos ainetta käytetään suurilla annoksilla, myös gonadotropiini pitäisi lisätä syklin osaksi.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine