Ostoskori

Magnum Primo 100

53.90

Paketti: 5 ampullia (100mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Metenolonienantaatti (Primobolan depot)

Kuvaus

Magnum Pharmaceuticalsin valmistama Metenolonienantaatti on ainutlaatuinen anabolinen steroidi. Se on niin turvallinen lääke, että sitä voidaan suositella käytettäväksi myös naisille ja aloittelijoille.

Metenoloni on dihydrotestosteronin (tarkemmin sanottuna dihydroboldenonin) johdannainen, mutta lääke ei omaa lainkaan androgeenista aktiivisuutta. Androgeenisen toiminnan puute ei tee siitä kovin tehokasta lääkettä lihasmassan kasvattamisessa.

Ominaisuudet ja vaikutukset 

Primobolanilla on kaksi yleistä käyttökohdetta. Ensinnäkin, sitä voidaan käyttää kilpailua edeltävässä valmisteluvaiheessa, koska se ei kerää nestettä ollenkaan. Toiseksi, tätä anabolista steroidia käytetään hyvin usein syklin jälkeisessä hoidossa (PCT) ”siltana” toimivana steroidina, koska Primobolan ei juurikaan vaikuta kehon omaan luonnollisen testosteronin eritykseen.

Suositukset Primobolanin käytölle 

Kun halutaan kerätä massaa, tehokas viikkoannos on 400-800 mg. Mutta yksinään tältä lääkkeeltä ei pidä odottaa mitään merkittävää vaikutusta. Tehokas viikkoannos ”kuivaukseen” on 200-600 mg. Optimaalinen viikkoannos naisille on 50-100 mg. Täsmälleen samaa annosta voidaan suositella myös miehille PCT:n ajaksi.

Optimaalinen väli injektioille on seitsemän päivää. Suuremmilla viikkoannoksilla useammat injektiot ovat sallittuja.

Yhistäminen muiden AAS:n kanssa

Massan kasvun aikana Primobolan voi toimia heikkona korvikkeena Nandrolonille tai Boldenonille. Parhaiten se sopii pinottavaksi Testosteronin, Oksimetolonin tai Metandienonin kanssa.

Kilpailuun valmistauduttaessa tai kuivauksen aikana Primobolan yhdistetään yleensä Trenbolonin, oraalisen Turinabolin, Drostanolonin, Oksandrolonin tai Stanotsololin kanssa.

Naiset käyttävät yleensä Primobolania soolona tai yhdessä Oksandrolonin kanssa (joskus myös injektoitavan Stanotsololin kanssa).

Sivuvaikutukset 

Sivuvaikutukset ovat harvinaisia. Primobolanilla ei käytännössä ole ”sivuvaikutuksia”. Lääke ainoastaan hidastaa kehon omaa testosteronin tuotantoa, mutta ei käytännössä aiheuta virilisaatiota.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine