Ostoskori

Magnum Stanol 10

39.40

Paketti: 10mg (100 pills),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Stanozolol suun kautta (Winstrol)

Kuvaus

Magnum Pharmaceuticalsin Stanol 10 on kaupassamme myytävä, luotettava steroidi voiman parantamiseen ilman liiallista rasvaa. Stanotsololi polttaa ihonalaista rasvaa, parantaa lihasten erottuvuutta eikä lisää massaa, joten sitä käytetäänkin pääasiassa ”kuivausjaksojen” aikana. Se on erittäin suosittu kilpailuihin valmistautuvien voimanostajien ja kehonrakentajien keskuudessa, ja myös yleisurheilijat ottavat sitä pieninä annoksina.

 

Ominaisuudet ja vaikutukset

Winstrol kiihdyttää kehon proteiinisynteesiä ja tukahduttaa katabolisia prosesseja. Sen biosaatavuus on erittäin korkea eikä se aiheuta haittaa terveydelle, jos sitä käytetään suositusten mukaisesti.

Winstrol-syklin vaikutukset ovat:

  • Rasvanpoltto
  • Voiman ja kestävyyden kasvu
  • Kiihtynyt aineenvaihdunta
  • Hyvän lihasmassan lievä kasvu
  • Globuliinitasojen aleneminen ja muiden lääkkeiden lisääntynyt tehokkuus
  • Decreased globulin level and increased efficiency of other drugs
  • Progestiinia ja estrogeenia estävät vaikutukset.

Kun otetaan huomioon sen vaikuttavan ainesosan ominaisuudet, Stanotsololi on vahvasti suositeltua nyrkkeilijöille ja painijoille kun halutaan lisätä voimaa, siirtymättä kuitenkaan seuraavaan painoluokkaan.

 

Miten Winstrolia Otetaan

Paras päiväannos Stanotsololille on 50-100  mg päivässä. Naisille ja yleisurheilijoille 10-20  mg päivässä on riittävää. Ainejäämät säilyvät pitkään ja ne voidaan havaita dopingtesteillä jopa 2 kuukautta syklin jälkeen.

Yksi pakkaus Magnum Pharmaceuticalsin Winstrolia sisältää 100 pilleriä – jokaisessa liuskassa on 10 pilleriä x 10  mg vaikuttavaa ainetta. Kahdeksan viikon sykli mahdollistaa hyvän määrän massanlisäystä ilman nesteiden kertymistä.

Huomaa, että pitkä annostelematon sykli lisää maksavaurion riskiä. Maksaa suojaavat aineet tulee sisällyttää sykliin.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine