Ostoskori

Magnum Stanol-AQ 100

49.70

Paketti: 10 ampullia (100mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Stanotsololi-injektio (Winstrol-depot)

Kuvaus

Magnum Pharmaceuticalsin valmistama Magnum Stanol-AQ 100 (Stanotsololi) on synteettinen anabolinen steroidi, joka on johdettu testosteronista. Stanotsololia myydään usein myös nimellä Winstrol. Koska sen vaikutus on vahvasti anabolista ja androgeeninen aktiivisuus pientä, lääkettä pidetään turvallisena valintana naispuolisille kehonrakentajille, vaikka virilisaatio- ja maskulinsaatiovaikutuksia ei voida välttää pienilläkaan annoksilla. Lääkettä käytetään hyvin yleisesti cuttaussykleissä. Jotkut yrittävät käyttää Dianabolia tai jopa Anadrolia cuttaussykleihin, mutta Stanotsololia käytetään vain cuttaussykleissä. Tässä suhteessa lääke on yksipuolinen ja sitä ei yleisesti käytetä bulkkisykleissä.

 

Winstrolin tehokkuus 

Winstrolia ei käytetä massan kasvattamiseen, vaan kovan ja hoikan vartalon ja urheilullisen nopeuden saavuttamiseksi. Nesteenpidätyskyvyn puutteen vuoksi ne käyttäjät, joilla on kehossaan suhteellisen vähän rasvaa, voivat saavuttaa kuivan ulkonäön. Monet pitävät Winstrolista, koska se kasvattaa voimaa ilman liiallista painonnousua, edistää verisuonten lisääntymistä eikä muunnu estrogeeniksi. Se ei aiheuta liiallista nesteen kertymistä ja sillä on diureettinen vaikutus kehoon.

Toinen käyttökohde Winstrolille missä tahansa syklissä (ehkä jopa bulkkauksessa) olisi käyttää sitä hyvin rajoitetulla annoksella SHBG:n (sukupuolihormoneja sitova globuliini) laskemiseksi. Yksi Winstrolin ominaisuuksista on sen tehokas kyky alentaa SHBG:tä paljon enemmän kuin muut steroidit. Tämä puolestaan ​​nostaa kehossa kiertävän vapaan testosteronin määrää. On tärkeää kuitenkin huomata, että kuten 99% muidenkin steroidien kohdalla, kehon luonnolliset hormonitasot heikkenevät (tosin ei siinä määrin kuin useimpien muiden steroidien kanssa).

 

Käyttö

Stanotsololi-injektioiden käyttöannokset ovat samat kuin lääkkeen oraalisessa tablettimuodossakin. Annos on 50-100 mg päivässä. Koska lääkettä käytetään lihaksensisäisesti, lääkkeen vaikutus pitenee kun Stanotsololi vapautuu hitaammin injektoituna. Tässä tapauksessa päivittäistä annosta ei tarvitse jakaa useisiin pienempiin annoksiin. Syklin keston tulisi olla noin 8 viikkoa.

Kuten käytännöllisesti katsoen kaikkien muidenkin syklien kohdalla, testosteronilisä  (eli teston sisällyttäminen Winstrolia sisältävään sykliin) on perusteltua mahdollisten seksuaalisten toimintahäiriöiden välttämiseksi. Yleensä Winstrolia käytetään yhdessä Testosteronipropionaatin, Masteronin ja Trenboloniasetaatin kanssa.

 

Sivuvaikutukset 

Winstrol depot on vesipohjainen suspensio, mikä tarkoittaa sitä, että lääkkeen rakenne ja vaikutus on täysin identtinen suun kautta käytettävän oraalisen Stanotsololin kanssa. Kuten oraalisen muodon kohdalla, myös injektoitava Stanotsololi on maksatoksista. Koska Stanotsololi poistaa kehosta nestettä, nivelissä ja nivelsiteissä saattaa tuntua kipua syklin aikana. Maltillista painoharjoittelua ja niveliä ja nivelsiteitä suojaavia lääkkeitä suositellaan. Winstrolilla on myös androgeenista aktiivisuutta.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine