Ostoskori

Magnum Test-C 300

53.90

Paketti: 10 ampullia (300mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Testosteronisypionaatti

Kuvaus

Magnum Pharmaceuticalsin valmistamaa Test-C 300:a, jonka pääkomponentti on Testosteronisypionaatti, käyttävät yleensä kilpailuihin valmistautuvat urheilijat. Lääkettä voivat käyttää sekä kokeneet urheilijat, että aloittelijat ja se kuuluu pitkävaikutteisiin steroideihin, vaikutusajan vaihdellessa 2-3 viikon väliltä. Steroidi auttaa muuntamaan kehoa ja parantamaan yleistä terveyttä.

Ominaisuudet 

Lääkkeen tärkein vaikuttava aine Testosteronisypionaatti toimii samalla tavalla kuin kehon itse tuottama testosteroni. Hormonilla on erittäin tärkeä rooli vaikuttaessaan:

  • Voimaindikaattorien tasoihin;
  • Lihasmassaan;
  • Seksielämän laatuun;
  • Hiustenkasvuun;
  • Siemennesteen laatuun.

Lääkkeen komponentit auttavat saavuttamaan halutut tulokset lyhyessä ajassa. Se vahvistaa kehossa luonnollista proteiinituotantoa ja säilyttää typen, mikä puolestaan laukaisee elimistössä punasolujen tuotannon ja energiankulutuksen. Lääkkeestä kirjoitetuissa arvosteluissa urheilijat kertovat, miten Testosteronisypionaatti-syklin avulla päästään eroon kehon rasvakertymistä ja miten lihakset saavat määritellyn ja vetovoimaisen ulkonäön. Lääkettä käytetään myös kasvattamaan voimaa ja tuomaan tehostettu vaikutus treenin ajaksi. Ainesosat nopeuttavat kehon regeneraatiota ja palautumista intensiivisestä treenistä.

Miten sitä käytetään 

Testosteronisypionaattia suositellaan käytettäväksi ohjeistuksen mukaisesti, jotta syklistä saataisiin parhaat tulokset ja sivuvaikutusten ilmaantumisen todennäköisyys minimoitaisiin. Sykli onnistuu parhaiten suositusannoksissa pysyttäessä.

Lääkkeen suositusannos on maksimissaan 250-500 mg viikossa. Annostus valitaan tarkemmin ottaen huomioon käyttäjän aiempi kokemus ja fyysinen kunto. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi lääkettä kannattaa injektoida enintään 1-2 kertaa viikossa. Kuurin kesto on 8-10 viikkoa.

Sivuvaikutkset 

Testosteronisypionaatti aromatisoituu, joten kuurin aikana saattaa ilmetä:

  • Turvotusta
  • Gynekomastiaa
  • Naisten rasvakertymää

Aromataasi-inhibiittoreiden yhdistäminen Testosteronisypionaatti-sykliin estää estrogeenisten sivuvaikutusten ilmaantumisen. Testosteronisypionaatti ja kaikki muut sykliin tarvittavat lääkkeet ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine