Ostoskori

Magnum Test-Plex 300

56.00

Paketti: 10ml lääkepullo (300mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Sustanon 250 (Testosteronisekoitus)

Kuvaus

Test-Plex 300 on Magnum Pharmaceuticalsin valmistama kuuluisa, myös Sustanon nimellä tunnettu, anabolis-androgeeninen Testosteronisekoitus. Sustanonin vaikutus on pitkäkestoinen. Steroidisekoitus sisältää neljää stimuloivaa komponenttia, jotka edistävät kehossa kestävyyden ja lihasten kasvua. Nämä komponentit ovat nimeltään: Testosteronipropionaatti, Testosteronifenyylipropionaatti, Testosteroni-isokaproaatti ja Testosteronidekanoaatti. Vaikutus on yhtä tehokas kuin yksittäisiä testosteroneja erikseen käytettäessä. Mutta yhdistettynä yhteen pulloon käyttötiheys, annostus ja sivuvaikutukset tulevat helpommin hallittaviksi.

Ominaisuudet

Testoa käytetään urheilupiireissä pääasiassa massan keräykseen ja voiman kasvattamiseen. Tätä lukuisten urheilijoiden käyttämää valmistetta pidetään tehokkaana ja suhteellisen turvallisena urheilulääkkeenä, koska injektioiden harvuuden ansiosta vältetään monet negatiivisten vaikutusten ilmenemismuodot. Sustanonia suositellaan niille urheilijoille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta steroidien käytöstä ja jotka haluavat treenatessa kasvattaa omien kykyjensä rajoja.

Sustanon-syklin aikana havaitaan:

  • Lihasmassan kasvu (jopa 6 kg kuukaudessa);
  • Vahvuusindikaattoreiden nopea kasvu;
  • Väsymyksen lievitys;
  • Seksuaalisten halujen kasvu;
  • Katabolisten prosessien tukahdutus;
  • Punasolujen tuotannon stimulointi mikä takaa lihaksille enemmän happea.

Tämän AAS-sekoituksen tehokkuuteen vaikuttaa merkittävästi steroidisyklin onnistuminen ja harjoittelu. Sekä riittämättömät että liian suuret annokset johtavat negatiivisiin vaikutuksiin. Kokeneet urheilijat suosittelevat Teston yhdistämistä muiden lääkkeiden kanssa parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi.

Miten Sustanonia käytetään

Magnum Pharmaceuticalsin valmistaman Testosteronisekoituksen käytön tulee olla linjassa urheilijan omien tavoitteiden ja tason kanssa. Lääke ei sovellu naisille, alaikäisille eikä urheilijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta urheilufarmakologiasta.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi:

  • Annoksen tulee olla 300-750 mg väliltä viikossa;
  • Syklin keston tulee olla noin 8 viikkoa.

Sustanon vaikuttaa pitkään –- 2-3 viikkoa. Se injektoidaan lihaksensisäisesti pakaraan. Injektioita voidaan tehdä yksi viikossa. Kokeneet urheilijat tekevät kaksi injektiota, kahtena eri päivänä viikossa, ylläpitääkseen tasaisen hormonitaustan.

Sivuvaikutukset

Testosteroni ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia, ellei sitä käytetä väärällä annostuksella. Syklin aikana ovat mahdollisia liiallinen rasvakertymä, turvotus, akne, kaljuuntuminen ja kohonnut verenpaine. Aromataasi-inhibiittorit, kuten Anastrotsoli tai Letrotsoli, syklin toisesta viikosta lähtien voivat auttaa kumoamaan kaikki estrogeenin sivuvaikutukset. Syklin jälkeisessä hoidossa tulisi käyttää Klomidia tai sen kaltaisia lääkkeitä palauttamaan kehon luonnollisen testosteronin tuotanto.

Arvostelut

Anabolinen aine joka sopii erinomaisesti massan kasvatukseen tähtääviin sykleihin. Lääke joka moninkertaistaa harjoittelun aikana saavutetut tulokset. Sen rasvaa polttava vaikutus ei ole erityinen, mutta lääke toimii erittäin tehokkaasti ”kuivaussyklissä” Winstrolin kanssa yhdistettynä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine