Ostoskori

Magnum Tren-E 200

57.00

Paketti: 5 ampullia (200mg/ml),
Brändi: Magnum Pharmaceuticals,
Aine: Trenbolonienantaatti

Kuvaus

Magnum Tren-E 200 on Magnum Pharmaceuticalsin valmistama injektoitava steroidi nimeltä Trenbolonienantaatti. Trenbolonin pääominaisuuksia ovat hyvin havaittavissa oleva ja melko nopea lihassarjan kasvu ja urheilijan fyysisten kykyjen kohoaminen. Yhdellä syklillä tätä lääkettä voidaan lihasmassaa kasvattaa jopa 10 kg. Trenbolonienantaatti on erittäin tehokas aine, joka voi auttaa saavuttamaan urheilulliset tavoitteet, mutta joka voi samalla myös aiheuttaa negatiivisia sivuvaikutuksia urheilijan terveyden ja kunnon kannalta. Siksi Trenbolonienantaatin annostus ja kuurin kesto on tarpeen valita pätevän asiantuntijan avulla. Ammattilaisen konsultointi auttaa sinua valitsemaan parhaiten sopivan syklivaihtoehdon yksilöllisten ominaisuuksiesi mukaan.

Tren enantaatin tehokkuus 

Trenbolonienantaatti tarjoaa korkealaatuista ja joustavaa lihasmassaa sekä voiman ja kestävyyden kasvua intensiivisen treenin ja raskaan kuormituksen aikana. Se antaa joukon kuivia, laskimollisia ja jäykkiä lihaksia, jotka pysyvät jopa tiukan mutta tasapainoisen ruokavalion kanssa. Trenbolonienantaatti edistää kehossa ylimääräisten rasvakerrostumien polttamista sekä kasvattaa muiden sen kanssa käytettävien lääkkeiden tehokkuutta.

Suositukset käytölle 

Trenbolonienantaatin viikkoannos ei saa ylittää 200–400 mg. Syklin kesto ei saa ylittää 8 viikkoa. Pitkän kestonsa vuoksi, syklin toisesta tai kolmannesta viikosta alkaen, on gonadotropiinin ottaminen pakollista.

Trenbolonienantaatin vaikutuksen vahvistamiseksi on tarpeen käyttää muita steroidilääkkeitä. Ne antavat yhdessä mahdollisuuden saavuttaa syklin aikana parhaat tulokset. Yleensä Trenbolonienantaattia käytetään yhdessä testosteronin kanssa. Maksimaalinen tehokkuus saavutetaan yhdistämällä lääke Metandienonin ja Sustanonin kanssa. Jos tavoite on kuivata lihakset ja tehdä niistä laadukkaampia, on tarpeen käyttää Stanotsololin, Trenbolonin ja Testosteronipropionaatin yhdistelmää.

Tren E:n haittavaikutukset 

Trenbolonienantaatti voi aiheuttaa urheilijalle unihäiriöitä, kasvanutta aggressiivisuutta ja ongelmia seksuaalisessa toiminnassa. Yleensä haittavaikutuksia esiintyy asiantuntijoiden suositukset laiminlyötäessä ja kun lääkettä käytetään erittäin suurilla annoksilla. Sivuvaikutusten välttämiseksi käyttöohjeita ja sallittua annostusta on noudatettava tarkasti koko syklin ajan.

Mitä Tren E:stä sanotaan? 

Trenbolonienantaattia käytetään yleensä sen tehokkaan vaikutuksen ja saavutettujen lihasten korkean laadun vuoksi. Kun optimaalista annostusta ja annostusohjelmaa noudatetaan, sivuvaikutuksia ei usein esiinny.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine