Ostoskori

Masteron 200

99.30

Paketti: 10 ampullia (200mg/ml),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Drostanolonienantaatti (Masteron)

Kuvaus

Tarvitsetko korkealaatuista steroidia lihasten kuivaamiseen? Siinä tapauksessa Dragon Pharman valmistama Drostanolonienantaatti on juuri sitä mitä tarvitset. Steroidi on Drostanolonin esterinen versio, joka tunnetaan paremmin nimellä Masteron. Korkeasta hinnasta huolimatta Masteron on erittäin suosittu lääke erityisesti kehonrakentajien keskuudessa, sillä sen avulla voidaan saada erinomaisia tuloksia kuivauskuureilla.

Masteronin ominaisuudet 

Monet urheilijat suosivat yhä enemmän tätä lääkettä kuivauksessa. Sen avulla on mahdollista saavuttaa erinomaisia tuloksia pumpatun, määritellyn lihasmassan muodostumisessa, kun taas samalla rasvakudosten ja nesteen pitoisuus kehossa minimoidaan. Lisäksi steroidin aktiiviset komponentit antavat urheilijalle mahdollisuuden saavuttaa lisää kestävyyttä, joka on välttämätöntä, kun noudatetaan rajoitettua vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Tehokkuus

Yhä useammat kehonrakentajat ostavat Masteronia sen tehokkaan vaikutuksen vuoksi, huolimatta siitä että Drostanolonienantaatti on suhteellisen uusi lääke. Kun noudatetaan tiukasti asiantuntijoiden suosituksia, voidaan lääkkeellä saavuttaa seuraavia tuloksia:

  • Antaa lihaksille kiinteyttä ja urheilullista määritelmää.
  • Ruokahalun lisääntyminen.
  • Rasvasolujen polttoprosessien nopeutuminen.
  • Vahvuusindikaattoreiden nousu.
  • Kestävyyden lisääntyminen.

Suositukset käytölle

Asiantuntijat suosittelevat, että lääkettä otetaan joka viikko 100 mg annoksella. Syklin kesto ei saa ylittää 12 viikkoa.

Yleinen kuivauskuuri koostuu yhdistämällä Dragon Pharman valmistama Drostanolonienantaatti Winstrolin tai Stanotsololin kanssa. Jos kehonrakentajan tavoitteena on joukko korkealaatuisia lihaksia, on parempi yhdistää tämä steroidi  Testosteronienantaatin tai Sustanonin kanssa, jolloin viikkoannos voi olla jopa 750 mg.

Sivuvaikutukset 

Tämän hetkisten tutkimusten perusteella lääkkeen käyttäminen ei vaikuta eturauhasen suurenemiseen. Harvinaisissa tapauksissa lääke voi aiheuttaa aknea, hiustenlähtöä ja kasvanutta aggressiivisuutta.

Arvostelut 

Urheilijoiden kirjoittamien lukuisten arvostelujen perusteella Masteron-syklin aikana kestävyys lisääntyy, mikä on välttämätöntä valmistautumisvaiheessa kilpailuun. Pystyt ostamaan alkuperäistä Dragon Pharman Drostanolonienantaattia Steroidit-fi verkkokaupasta, joka tarjoaa kilpailukykyisten hintojen lisäksi nopean toimituksen kaikkialle Suomeen.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine