Ostoskori

Max-Pro

91.60

Paketti: 10 ampullia (100mg/ml),
Brändi: Maxtreme,
Aine: Drostanolonipropionaatti (Masteron)

Kuvaus

Maxtremen valmistama Max-Pro on lääke, jota kutsutaan yleisemmin Masteroniksi ja joka on erittäin kevyt ja lempeä injektoitava steroidi. Se on myös erittäin turvallinen lääke käyttää. Sen vaikuttava aine, Drostanolonipropionaatti, ei aromatisoidu kehossa. Injektoitavalla Masteronilla on hyvä anabolinen vaikutus. Se tehostaa kehon proteiiniprosesseja ja syntetisoi aminohappoja lihassoluiksi ja kuiduiksi.

Masteronin vaikutus 

Useidenkin injektioiden jälkeen urheilija huomaa voimakkaan anabolisen vaikutuksen lihasmassan lisääntymisen muodossa. Steroidin vaikutus on erittäin hellävaraista ja hitaalla vaikutuksella lihakset kasvavat ja lisääntyvät määrätitellyillä lihassäikeillä kiinteiksi ja kuiviksi.

Drostanoloni, kuten myös testosteroni, vaikuttaa hermostoon poistaen väsymyksen tunnetta ja nostaen käyttäjän yleistä mielialaa kasvattaen motivaatiota ja ”taisteluhenkeä”. Masteron, toisin kuin testosteroni, ei ole yleinen perussteroidi. Se on pitkälle kehitetty lääke, joka on luotu spesifeihin ja toistuviin tehtäviin.

Oikein koostettu kuuri antaa mahdollisuuden saavuttaa seuraavia tuloksia: 

  • Rasvakerrostumien hajoamisprosessien nopeutuminen
  • Väsymyksen väheneminen
  • Kestävyys- ja voimaindikaattorien kasvu
  • Nesteen kehosta poistumisen stimuloiminen
  • Nesteen kertymisen estäminen
  • Lihaskuitujen hapensaannin paraneminen
  • Kehon regenaraatioprosessien nopeutuminen
  • Antaa lihasmassalle määritelmää
  • Minimoi palautumisilmiön massan kasvun loppuessa
  • Parantaa mielialaa

Annostus ja yhdistäminen

Masteronin optimaalinen viikkoannos on 200–500 mg. Annoksen nostaminen ei ole tarkoituksenmukaista, koska suurempi annos ei tarjoa merkittäviä etuja. Drostanolonipropionaattia tulee ottaa vähintään 3 kertaa viikossa tai joka toinen päivä.

Masteron suositellaan yhdistettäväksi Oksandrolonin kanssa. Winstrolia voidaan tietysti käyttää, mutta se sitoutuu vähemmän androgeenireseptoreihin, mikä taas vähentää globuliinin pitoisuutta, joten ”kuivauksessa” ilmenee selvempi yhteisvaikutus.

Sivuvaikutukset

Drostanolonipropionaatilla on anabolisia vaikutuksia, minkä vuoksi on mahdollista, että kuurin aikana esiintyy aknea, kaljuuntumista ja eturauhasen liikakasvua. Tällaiset sivuvaikutukset ovat kuitenkin erittäin harvinaisia ja niitä havaitaan vain suurilla viikkoannoksilla tai erittäin pitkäaikaisen lääkkeen käytön takia.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine