Ostoskori

Oxa-Max

92.20

Paketti: 10mg (100 pills),
Brändi: Maxtreme,
Aine: Oxandrolone (Anavar)

Kuvaus

Oxa-Max on kuuluisan lääkeyhtiö Maxtreme Pharman tuote ja yksi markkinoiden johtavista urheilulääkkeistä. Steroidi perustuu Oksandroloniin vaikuttavana aineena. Lääke kehitettiin alunperin yksinomaan HIV-potilaiden hoitoon. Myöhemmin myös urheilijat (useimmiten kehonrakentajat) alkoivat käyttää lääkettä aktiivisesti. Nykyään Oxa-Maxilla on kova kysyntä ja sekä miehet että naiset käyttävät lääkettä Suomessa nostaakseen kuntoaan ja suorituskykyään.

Oksandrolonin vaikutukset

Oksandroloni on ensisijaisesti kehittynyt dihydrotestosteroni. Sillä on neljä kertaa suurempi anabolinen aktiivisuus kuin tavallisella testosteronilla. Samaan aikaan sen androgeeninen aktiivisuus on alhaista ja vain noin neljänneksen testosteronin aktiivisuudesta.

Anavaria, mikä on tämän steroidin yleinen nimitys, käytetään harvoin lihasmassan kasvatukseen tähtäävissä sykleissä. Lääkkeellä on muita positiivisia ominaisuuksia ja vaikutuksia, jotka ovat ammattiurheilijoille oleellisia. Hyvän hintalaatusuhteen lisäksi Oksandrolonille on ominaista seuraavat vaikutukset:

  • Voiman ja lihaskestävyyden kasvu
  • Pitkäaikainen rasvaa polttava vaikutus
  • Lihasten muodon parantaminen
  • Kasvuhormonin tuotannon stimulointi

Suositukset Anavar tablettien käytölle

Sekä miehet että naiset voivat käyttää tätä lääkettä. On tärkeää noudattaa annostusta ja hoidon kestoa tarkasti. Aloitusannos on 20 mg päivässä. Viikon kuluessa annosta nostetaan optimaaliseen vuorokausiannokseen joka on enintään 80 mg. Sykli saa kestää maksimissaan 8 viikkoa.

Nuorille naisille suositellaan paljon pienempiä annoksia. Enintään 10-20 mg/päivä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine