Ostoskori

Rexogin

74.60

Paketti: 10 ampullia (50mg/ml),
Brändi: Alpha Pharma,
Aine: Stanotsololi-injektio (Winstrol Depot)

Kuvaus

Aikaa vievin sekä paljon kovaa treeniä vaativa prosessi laadukkaan lihasmassan rakentamisen yhteydessä on lihasten määrittelyn ja ulkomuodon kehittäminen. Urheilijat turvautuvat tästä syystä usein erilaisiin urheilulääkkeisiin ja niistä yksi suosituimmista on Stanotsololi Suspensio. Lääke tunnetaan urheilumaailmassa myös nimellä Winstrol Depot. Sen avulla pystytään kuivaamaan lihaksia ja kasvattamaan kestävyyttä merkittävästi.

Winstrol Depotin tärkeimmät vaikutukset 

Lääkkeen käytöstä voidaan odottaa seuraavia tuloksia:

  • Laadukkaan, kuivan lihasmassan kasvu
  • Lihasten joustavuuden ja kovuuden paraneminen
  • Antikatabolisten ominaisuuksien tuomat hyödyt
  • Libidon ja seksuaalisten halujen kasvu
  • Palautumisajan lyheneminen
  • Voiman ja kestävyyden kasvu

Lääkkeellä on testosteroniin verrattuna androgeenista aktiivisuutta 30% ja anabolista aktiivisuutta 320%. Lääke ei aiheuta aromatisaatiota, sen maksatoksisuus on erittäin vähäistä ja mieshormonien tuotanto kehossa vähenee vain minimaalisesti.

Vinkki: Älä odota Winstrolia ostaessasi lääkkeeltä välittömiä tuloksia. Lääkkeen lisäksi tarvitaan hyvä PCT-sykli, sivuvaikutusten ennaltaehkäisyä sekä tietysti tasapainoinen ruokavalio ja intensiivistä harjoittelua.

Käyttösuositukset 

Stanotsololi-injketioita käytettäessä on noudatettava seuraavia ohjeita:

  • Jos lääkettä käytetään yksinään eli soolona, annostus on 50-100 mg.
  • Syklin kesto ei saa ylittää 8 viikkoa.
  • Jos lääke yhdistetään muiden lääkkeiden, esimerkiksi Oksandrolonin kanssa, syklin kesto on enintään 6-7 viikkoa. Jälkimmäisen lääkkeen annostus on 40 mg. Tamoksifeenin käyttöä sivuvaikutusten ehkäisyyn suositellaan (annostuksella 25 mg joka toinen päivä).
  • Nandrolonidekanoaattia käytettäessä, sen annostus on 200 mg viikossa ja Stanotsololin annostus 50 mg päivässä. Syklin kesto on 8 viikkoa. Kabergoliinia tulee käyttää ennaltaehkäisevänä lääkkeenä progestiinityyppisten sivuvaikutusten varalta.

Sivuvaikutukset

Stanotsololi Suspensiota käytettäessä verenpaine ja veren kolesteroli voivat nousta, joskus havaitaan sydänlihaksen liikakasvua. Sivuvaikutuksia tapahtuu lähinnä liian suurella annostuksella tai jos urheilijalla on intoleranssi jollekin lääkkeen komponenteista. Lääkkeen turvallisuuden vuoksi sitä käyttävät paitsi miehet, myös naiset.

Vinkki: Ennen Winstrol depotin ostamista on suositeltavaa keskustella asiantuntijan kanssa ja tarkistuttaa oma terveydentilansa. Urheilijalla ei saa olla intoleranssia lääkkeen yksittäisille komponenteille.

Arvostelut 

Lukuisat lääkettä käyttävät urheilijat sanovat, lääkkeen olevan erittäin tehokas lihasten kuivaamisessa sekä kehon määrittelyssä. Yhdistelmäkäytössä lääke myös auttaa kasvattamaan kuivaa lihasmassaa.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine