Ostoskori

Stanoprime

38.90

Paketti: 10 ampullia (50mg/ml),
Brändi: Eminence Labs,
Aine: Stanotsololi-injektio (Winstrol-depot)

Varasto loppu

Kuvaus

Injektoitava Stanotsololi on erinomainen valmiste, kun halutaan saavuttaa laadukkaita ja näkyviä lihaksia. Stanotsololin anabolinen indeksi on kaikista korkein samaan ryhmän kuuluvista lääkkeistä ja on 320% tavalliseen testosteroniin verrattuna. Tämän lääkkeen arvostettu ominaisuus on sen kyvyttömyys aiheuttaa sellaisia ​​sivuvaikutuksia kuin gynekomastiaa, aknea, hiustenlähtöä ja verenpainetautia. Winstrol Depot on suosittua urheilijoiden keskuudessa lukuisissa eri urheilulajeissa: yleisurheilussa, uinnissa, jalkapallossa sekä voimalajeissa.

Stanotsololin hyödylliset vaikutukset:

 • Kuivat ja selkeät lihakset;
 • Kestävyysharjoittelu;
 • Voiman kasvu;
 • Lihastiheyden kasvu;
 • Aktiivinen lipolyysi;
 • Pysyvät tulokset, edistää ylimääräisen nesteen poistumista kehosta.

Stanotsololi on ominaisuuksiensa vuoksi erittäin suosittua cuttaussykleissä. Lihakset saavat määritellyn muodon. Se sopii hyvin myös silloin, kun halutaan vahvistaa lihaksia ja lisätä niiden kestävyyttä.

Annostus 

Optimaalinen annostus miehille riippuu tavoitteista. Jos halutaan kestävyyttä, nopautta ja energiaa, annostus on 10-30 mg päivässä. Urheilijoille, kehonrakentajille ja voimanostajille, joiden tavoite on voiman, massan laadun ja määrittelyn parantaminen, annostus on 50-100 mg päivässä tai joka toinen päivä. Stanotsololin soolosykli voi kestää 5-8 viikkoa. Lihasmassan kasvattamiseksi Stanotsololia suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden tehokkaiden steroidien kanssa.

Tulosten laadun parantamiseksi Winstrol Depotin käytön aikana on huolehdittava hyvästä ravinnosta, proteiineista ja aminohapoista.

Kehon luonnollisten prosessien palauttamiseksi on tärkeää aloittaa syklin jälkeinen hoito (PCT)  2-3 päivää syklin loppumisen jälkeen.

Sivuvaikutukset 

Suositusannoksilla käytettynä tämä steroidi ei pysty aiheuttamaan merkittävää haittaa keholle. On hyvä silti pitää mielessä, että koska lääke pystyy kuivaamaan kehossa lihasten lisäksi myös nivelsiteitä ja niveliä, lääkettä käytettäessä on tärkeää vähentää painoja kuntosalilla, millä vähennetään loukkaantumis- sekä tulehdusriskiä. Sykliin voidaan myös listätä Nandrolonidekanoaattia, joka edistää nesteen kertymistä sidekudoksiin.

Enimmäkseen harvinaiset haittavaikutukset ovat:

 • Verenpaineen nousu
 • Kolesterolitasojen kasvu
 • Akne
 • Kehon luonnollisen testosteronin tuotannon tukahduttaminen
 • On suositeltavaa käyttää maksaa suojaavia lääkkeitä, kuten Carsil.

Arvostelut 

Stanotsololin injektoitava muoto mahdollistaa useiden kehon järjestelmien ohittamisen, joten lääke ei vahingoita niitä. Nykyään Stanotsololi on yksi suosituimmista lääkkeistä naisten keskuudessa kehonrakennuksessa. Tämä johtuu sivuvaikutusten puuttumisesta jopa melko suurilla annoksilla käytettäessä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine