Ostoskori

Sustaviron-250

43.60

Paketti: 10 ampoules (250mg/ml),
Brändi: BM Pharmaceuticals,
Aine: Sustanon 250 (Testosteronblanding)

Kuvaus

Sustaviron-250 on BM Pharmaceuticalsin valmistama ja verkkokauppamme valikoimasta löytyvä neljän testosteroniesterin seos injektoitavan liuoksen muodossa. Tämä testosteronin muoto mahdollistaa aktiivisten aineosien paremman imeytymisen. Neljän esterin yhdistelmä vaikuttaa lyhyt- sekä pitkävaikutteiseisti mikä luo kehoon korkean ja tasaisen anabolisen taustan. Urheilijat arvostavat lääkettä erityisesti nopean ja tehokkaan lihasmassan kasvun, parantuneen kestävyyden ja kasvaneiden voimakykyjen ansiosta.

 

Sustanon 250:n vaikutukset

Lääkkeen vaikutus alkaa toisena päivänä injektiosta, jonka jälkeen vaikutus kestää neljä viikkoa. Lääke on voimakkaan hormonaalista ja sillä on suuri vaikutus kehon endokriiniseen järjestelmään. Aloittelijoiden on hyvä tietää, että anabolisilla aineilla on etuja Testosteronienantaattiin tai Testosteronisypionaattiin verrattuna, koska vaikuttava aine imeytyy hitaammin ja veren hormonipitoisuudet pysyvät tasaisempina, mikä johtaa kehossa pienempään aromatisaatioon. Se myös kerää nestettä vähemmän ja sen avulla hankitut lihakset ovat laadukkaampia.

 

Hormonin neljä eri muotoa liittyvät verenkiertoon eri aikoina. Propionaatti on ensimmäinen ja alkaa vaikuttaa päivän tai kaksi injektiosta. 2-4 päivän kuluttua Fenyylipropionaatti alkaa toimia, minkä jälkeen Isokaproaatti alkaa suorittaa tehtäväänsä 5-8 päivän ajan. Pisin puoliintumisaika 9-10 päivää on Dekanoaatilla. Tämän prosessin aikana ilmenevät seuraavat vaikutukset:

 

  • Merkittävä lihasmassan vahvistuminen ja kasvu (4-10 kg)
  • Katabolisten prosessien tukahduttaminen
  • Punasolujen muodostuksen stimulointi
  • Seksuaalisten halujen kasvu

 

Tämä steroidi on siinä mielessä epätavallinen, että se toimii aivan yhtä hyvin pieninä annoksina sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Lääkettä suositellaan vain miehille. Naisten kannattaa valita jokin muu turvallisempi vaihtoehto.

 

Suositukset Sustanon 250:n käytölle

Lääke on parasta aloittaa 250 mg viikkoannoksella. Ammattilaiset nostavat annoksensa 1000 mg mutta suuremman annoksen myötä myös sivuvaikutusten riski kasvaa. Käyttäjät saavat vähiten negatiivisia vaikutuksia ja suurimmat hyödyt lääkkeestä, kun sitä käytetään enintään 500 mg viikkoannoksella 8 viikon jakson ajan.

Sustanonin yhdistäminen Nandrolonin ja Winstrolin kanssa on sallittua. Syklin jälkeen suoritetaan hoito (PCT) kehon oman testosteronituotannon palauttamiseksi ja saavutettujen tulosten säilyttämiseksi. PCT:n aikana käytetään usein Tamoksifeenia tai jotain muuta syklin jälkeiseen hoitoon soveltuvaa lääkettä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine