Ostoskori

T3

37.30

Paketti: 25mcg (100 pills),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Liotyroniini (T3)

Osasto:

Kuvaus

T3 on Dragon Pharman valmistaman Liotyroniinia sisältävän lääkkeen kauppanimi. Se ei ole anabolinen steroidi, vaan synteettinen kilpirauhashormoni. Lääketieteessä sitä käytetään kilpirauhassairauksien, liikalihavuuden, aineenvaihduntahäiriöiden ja väsymyksen hoidossa. Tarkemmin sanottuna se on farmaseuttinen valmiste, joka on valmistettu luonnollisesta kilpirauhashormonista, trijodityroniinista (T3).

T3:a (Liotyroniinia) voidaan käyttää tehokkaasti moneen eri tarkoitukseen lääketieteessä sekä urheilulääkinnässä. Sillä on laaja kirjo ominaisuuksia, mukaan lukien rasvaa polttavia vaikutuksia ja korkea imeytymisaste (vaikutukset alkavat tuntua muutaman ensimmäisen päivän aikana).

T3:n vaikutukset

Voimaurheilijat käyttävät usein Liotyroniinatriumia nopeuttaakseen aineenvaihduntaa sekä rasvan hajoamista kehossa. Dragon Pharman T3:a käytettäessä käyttäjän aineenvaihdunta kiihtyy. Tuloksena on lisääntynyttä aktiivisuutta solutasolla mikä johtaa hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien nopeampaan käsittelyyn. Lääke on erittäin suosittua urheilijoiden keskuudessa, koska se auttaa kehoa polttamaan ylimääräistä rasvaa. Kilpailuun valmistautuessa T3 avulla pystytään vähentämään merkittävästi kehon rasvaa vähentämättä kuitenkaan merkittävästi kulutettujen kalorien määrää.

Miten T3:a käytetään

Liotyroniinia tulee käyttää huolellisuutta noudattaen. Jos sitä käytetään pitkään, voi se aiheuttaa kilpirauhasen ongelmia. Maksimi käyttöjakson kesto on 6 viikkoa eikä sitä tule ylittää. Kuurin aikana T3-annosta tulee asteittain ensin lisätä ja sitten pienentää. Esimerkiksi T3:n suositeltu aloitusannos on 25 mikrogrammaa (1 tabletti) päivässä 3 päivän välein, sitten annosta nostetaan 1 tabletilla, kunnes saavutetaan enimmäisannos 100 mikrogrammaa (4 tablettia) päivässä, jonka jälkeen annosta pienennetään samalla tavalla kunnes se laskee takaisin 25 mikrogrammaan. Lääkkeen käyttö tällä tavalla varmistaa sen että keho ehtii tottua ylimääräiseen hormonimäärään.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine