Ostoskori

Tadacip 20

12.20

Paketti: 20mg (4 pills),
Brändi: Indian Brand,
Aine: Tadalafil

Kuvaus

Tadacip 20 on suun kautta käytettävä lääke jota valmistaa lääkeyhtiö Cipla. Lääkkeen pääasiallinen vaikuttava aine on Tadalafiili (yleisesti tunnettu nimellä Cialis). Tadalafiili kuuluu lääkeryhmään, joita kutsutaan fosfodiesteraasin estäjiksi ja sitä käytetään usein miesten seksuaalivaivojen kuten impotenssin tai erektiohäiriöiden (ED) hoidossa. Monet suosivat Tadalafiilia sen erittäin pitkän vaikutusajan vuoksi, kun sitä verrataan muihin erektiohäiriön hoidossa käytettäviin lääkkeisiin.

Tadalafiilin vaikutukset

Seksuaalisen stimulaation yhteydessä penikseen vapautuu kemikaalia, jota kutsutaan typpioksidiksi (NO) mikä on oleellista cGMP:n (syklisen guanosiinimonofosfaatin) tuotannossa. cGMP on vastuussa verisuonten supistumisesta ja laajentumisesta, joten mitä enemmän cGMP:tä tuotetaan sitä enemmän myös verta virtaa penikseen. Fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) on entsyymi, joka on vastuussa alhaisesta cGMP-tuotannosta.

Tadalafiili estää kehossa PDE5-entsyymin toimintaa. Siksi Tadalafiili lisää cGMP-tuotantoa ja erektio pystytään saavuttamaan ja ylläpitämään tehokkaammin.

 

Miten Tadalafiilia käytetään

Tadalafiilin suositeltu annos on enintään 1 tabletti (20 mg) 24 tunnin aikana. Lääke otetaan runsaan veden kanssa. Lääke tulisi ottaa 30-45 minuuttia ennen yhdyntää parhaan tehon saavuttamiseksi. Lääkkeen vaikutukset kestävät kuitenkin jopa 36 tuntia. Huomaa että alkoholi voi heikentää lääkkeen vaikutusta.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine