Ostoskori

Testo-Mix

47.60

Paketti: 10 ampullia (250mg/ml),
Brändi: Eminence Labs,
Aine: Sustanon 250 (Testosteronisekoitus)

Varasto loppu

Kuvaus

Tällä hetkellä useat kokeneet kehonrakentajat suosittelevat Testo-Mixin ostamista, koska lääkkeen ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa lopulta muita steroideja tehokkaamman vaikutuksen kehoon. Lääkkeen aktiiviset ainesosat ovat neljä Testosteronin esteriä, jotka ovat Fenyylipropionaatti, Isokaproaatti, Propionaatti sekä Dekanoaatti. Tätä Testosteroniestereiden seosta kutsutaan yleensä nimellä Sustanon 250. Sustanon alkaa vaikuttaa elimistössä nopeasti ja sen vaikutuksen kesto on 2-4 viikkoa.

Lääkkeen tehokkuus 

Kun Sustanonia, joka on anabolinen lääke, käytetään yhdistettynä asianmukaiseen syklin jälkeiseen hoitoon, voidaan sykliltä odottaa seuraavia vaikutuksia:

  • Lihasmassan merkittävä vahvistuminen ja kasvu (proteiinisynteesi);
  • Ruokahalun paraneminen;
  • Kestävyyden ja voiman kasvu;
  • Tehokas antikatabolinen vaikutus;
  • Hapen kuljetuksen parantaminen kehossa;
  • Libidon kasvu.

Käyttösuositukset ja annostus 

Sustanon-sykli on suosittu, koska sillä on melko selvät androgeeniset ja anaboliset vaikutukset ja lääke sopiikin erinomaisesti kehonrakentajille, jotka haluavat rakentaa lihaksistoaan.

Lääke otetaan kerran 7 päivässä 250 mg annoksella. Jotkut urheilijat käyttävät tätä lääkettä 500 mg tai jopa 1000 mg viikkoannoksella. Annostus riippuu ennen kaikkea urheilijan painosta, aiemmasta kokemuksesta steroidien käytössä jne.

Yhdistäminen muihin lääkkeisiin

Sustanonia voidaan käyttää rinnakkain muiden steroidien, kuten Deca Durabolinin, Anadrolin jne. kanssa. Jotkut kokeneet urheilijat käyttävät haittavaikutusten vähentämiseksi antiestrogeenia. Voimaurheilua harrastavia naisia suositellaan käyttämään lääkettä noudattaen tarkasti naisten maksimiannosta, joka on 250 mg kerran 10-14 päivässä.

Mahdolliset sivuvaikutukset 

Kaikkien Sustanonin etujen lisäksi tällä lääkkeellä on myös haittapuolensa. Merkittävä miinuspuoli on se, että lääke pystyy estämään kehossa luonnollisen testosteronin tuotannon ja siksi 5-6 viikkoa käytön aloittamisesta on suositeltavaa injektoida tiettyjä lääkkeitä.

Lääkkeen negatiiviset vaikutukset ovat samanlaisia kuin muillakin testosteronijohdannaisilla: aggressiivisuuden kasvu, libidon kasvu, gynekomastia, nesteen kertyminen kehoon, hiustenlähtö, maksaongelmat jne.

Kuten käytäntö on osoittanut, jos Sustanonia käytettäessä noudatetaan huolellisesti kohtuullista annostusta, sivuvaikutukset pysyvät mietoina tai niitä ei ilmene ollenkaan.

Verkkokaupassamme on myytävänä ainoastaan Eminence Labsin alkuperäistä Sustanonia. Kaupassamme on myös laaja valikoima muita tuotteita useissa eri kategorioissa. Meiltä voit ostaa nopealla toimituksella Suomeen myös kasvuhormonia, rasvanpoltto- sekä PCT-lääkkeitä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine