Ostoskori

Thyro3

13.20

Paketti: 25mcg (30 pills),
Brändi: Alpha Pharma,
Aine: Liothyronine (T3)

Osasto:

Kuvaus

Thyro3 on Alpha Pharman valmistaman Liotyroniininatriumin kauppanimi. Se ei ole anabolinen steroidi, vaan kilpirauhashormoni. Lääketieteessä sitä käytetään kilpirauhassairauksien, liikalihavuuden, aineenvaihduntahäiriöiden ja väsymyksen hoidossa. Tarkemmin sanottuna se on farmaseuttinen valmiste, joka on valmistettu luonnollisesta kilpirauhashormonista, trijodityroniinista (T3).

T3:n vaikutus

T3:a käytettäessä kehon aineenvaihdunta kiihtyy. Tuloksena tästä on lisääntynyt solujen aktiivisuus, mikä muuttuu hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien nopeammaksi käsittelyksi. Lääke on erittäin suosittua urheilijoiden keskuudessa koska se auttaa polttamaan kehosta ylimääräistä rasvaa. Kilpailuun valmistautuessa T3:a voidaan käyttää laskemaan merkittävästi kehon rasvaa vähentämättä suurta määrää kaloreita ruokavaliosta. Näissä tapauksissa T3 yhdistetään yleensä Klenbuterolin kanssa erinomaisin tuloksin. Tämä lääkeyhdistelmä on ollut viime aikoina erittäin suosittu, sillä se parantaa lihaksiston ulkonäköä merkittävästi mikä on oleellista erityisesti kilpaillessa.

On myös huomattava, että käytettäessä kilpirauhashormoneja kuten T3:a yhdessä steroidien kanssa, voidaan saavuttaa merkittävä anabolinen vaikutus, joka on voimakkaampi kuin steroideja yksinään käytettäessä. Tämä johtuu todennäköisimmin proteiinien nopeammasta käsittelystä kehossa, mikä nopeuttaa uuden lihasmassan kehittymistä.

Suositukset Liotyroniinin käytölle

Jos aiot käyttää tätä lääkettä, sinun on oltava erittäin varovainen ja tarkkaavainen, koska T3:n käyttämiseen liittyy kokonainen luettelo varoituksia ja asioita joita ei voida jättää huomiotta.

T3:a käytettäessä annosta pitää muistaa suurentaa hyvin hitaasti. Yleensä ensimmäisenä päivänä otetaan puoli tablettia eli 25 mikrogrammaa, jonka jälkeen annosta lisätään ottamalla kokonainen tabletti 3 tai 4 päivän päästä, jatkaen samalla tavalla kunnes päästään 100 mikrogramman enimmäisannokseen. Tällä annetaan keholle aikaa sopeutua kohonneisiin kilpirauhashormonitasoihin ja vältetään ongelmia. Vuorokausiannos on jaettava tasaisesti koko päivälle, jotta veren hormonipitoisuus pysyy tasaisena.

Naiset ovat miehiä alttiimpia T3:n sivuvaikutuksille maksimiannoksen ollessa 50 mikrogrammaa päivässä.

On tärkeää huomata, että syklin kesto ei saa ylittää 6 viikkoa eikä sykliä saa keskeyttää äkillisesti. Annosta tulee pienentää yhtä hitaasti (0,5 tabletilla 3-4 päivän välein) kuin sitä kasvatettiinkin. T3:n käyttö liian pitkään ja/tai liian suurina määrinä voi johtaa kilpirauhasen toimintahäiriön kehittymiseen. Tämän seurauksena potilaan on käytettävä T3:a koko elämänsä ajan. Siksi ennen lääkkeen käytön aloittamista on keskusteltava asiantuntijan kanssa ja suoritettava kilpirauhasen tutkimus. Jos hypertyreoosia eli kilpirauhasen liikatoimintaa ei havaita ajoissa, lisähormonien ottaminen ei johda mihinkään positiiviseen.

Koska T3 on yksi vahvimmista urheilijoiden käyttämistä hormoneista, aloittelevien urheilijoiden ei tule käyttää sitä. Ennen tällaisen tehokkaan lääkkeen käytön aloittamista on ensin tutustuttava heikompiin lääkkeisiin. Jos kehosi on kuitenkin riittävän valmis tälle lääkkeelle niin hormonin vaikutus rasvanpolttoon voi tuntua yksinkertaisesti hämmästyttävältä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine