Ostoskori

Trenbolin (ampullit)

169.50

Paketti: 10 ampoules (250mg/ml),
Brändi: Alpha Pharma,
Aine: Trenbolonienantaatti

Kuvaus

Trenbolin on Alpha Pharman valmistama tehokas steroidi, jonka avulla voidaan nopeasti rakentaa lihaksia sekä voimaa. Lääkkeen tärkein vaikuttava aine on Trenbolonienantaatti. Trenbolonienantaatti on vahvasti anabolinen ja androgeeninen. Lääke ei muutu kehossa estrogeeniksi ja se auttaa myös rasvasolujen polttamisessa.

Trenbolonienantaatin vaikutukset

Lääkkeen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Merkittävä lihasmassan kasvu
  • Fyysisen voiman kasvu
  • Rasvasolujen poltti
  • Kortisolin lasku
  • Libidon kasvu
  • Ei muunnu estrogeeniksi
  • Alhainen maksatoksisuus

Käyttösuositukset 

Vaikutusaikansa takia lääkettä suositellaan injektoitavaksi 1-2 kertaa 7 päivän välein. Keskimääräinen viikkoannos on 250 mg, joka jaetaan 2-3 pienempään annokseen. Trenbolonienantaatti-syklin kesto on keskimäärin 8 viikkoa. Jos Trenbolonia käytetään yhdessä gonadotropiinin kanssa, pystytään tänä aikana kasvattamaan lihasmassaa jopa 10 kg. Ilman gonadotropiinia käytettäessä lääkkeen käyttöjakso ei saa ylittää 4 viikkoa. Jotta kehon oman testosteronintuotanto pystytään palauttamaan normaaliksi Trenbolonienantaatti-syklin päätyttyä, on suoritettava PCT (syklin jälkeinen hoito) Tamoksifeenin kanssa.

Sivuvaikutukset

Lääkettä tulee käyttää suositusten mukaisesti tai muuten käytöstä voi ilmetä ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten iho-ongelmia, hiustenlähtöä ja kivesten surkastumista. Sivuvaikutukset voidaan estää käyttämällä tiettyjä lääkkeitä, kuten Provironia.

Arvostelut

Kokeneet Trenbolonienantaattia käyttäneet urheilijat kertovat, että lääke auttaa erittäin tehokkaasti lihasten kasvattamisessa ja että lääkkeen palautumisefekti syklin lopussa on erittäin mieto. Ohjeiden ja suositusannosten mukaisesti käytettynä lääkkeellä ei ole sivuvaikutuksia.

Monet suosittelevat 6 viikon sykliä yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine