Ostoskori

Trenbolin (lääkepullo)

155.40

Paketti: 10ml lääkepullo (250mg/ml),
Brändi: Alpha Pharma,
Aine: Trenbolonienantaatti

Kuvaus

Trenbolin on lääkeyhtiö Alpha Pharman valmistama steroidi. Se on suosituin lääke sekä aloittelevien urheilijoiden, että ammattilaisten keskuudessa. Lääkkeen pääasiallinen vaikuttava aine on Trenboloni yhdistettynä pitkävaikutteisen esterin, Enantaatin, kanssa. Trenbolinia käytetään pääasiassa lihasmassan laadun parantamiseen tarkoitetuissa sykleissä ilman ylimääräisen nesteen kertymistä.

Trenbolonienantaatin vaikutukset 

Oikein suunnitellun syklin ja syklin keston avulla pystytään kasvattamaan kehon vahvuusindikaattoreita ja nopeuttamaaan rasvakertymien hajoamisprosesseja. Lääke auttaa myös vähentämään kortisolin pitoisuutta kehossa sekä parantamaan seksielämää. Ainoastaan yhdellä syklillä steroidia urheilija pystyy:

  • Saamaan jopa 10 kg korkealaatuista lihasmassaa
  • Parantamaan lihasten määrittelyä
  • Parantamaan voimasuorituskykyä

Jos halutaan saavuttaa loistavia tuloksia ilman sivuvaikutuksia, voidaan suorittaa yhdistelmäsykli. Asiantuntijat suosittelevat tämän steroidin käyttämistä yhdessä Metandienonin, Testosteronin ja Gonadotropiinin kanssa.

Käyttösuositukset 

Pitkän puoliintumisajan ansiosta riittää, että urheilija käyttää Trenbolonienantaattia kerran viikossa päästäkseen tavoitteisiinsa. Keskimäärin asiantuntijat suosittelevat viikkoannosta, joka ei ylitä 150–400 mg. Syklin kesto ei saa ylittää 8 viikkoa. Jos sykli kestää pitkään, Gonadotropiinin ottaminen on pakollista syklin viikoista 2-3 lähtien.

Mihin sivuvaikutuksiin kannattaa varautua?

On erittäin tärkeää käyttää steroidia asiantuntijoiden suositusten mukaisesti. Annostuksen ja syklin keston ylittäminen voi aiheuttaa ongelmia maksan, munuaisten ja maha-suolikanavan terveydelle. Lisäksi steroidi voi aiheuttaa:

  • Aknen ja kaljuuntumisen esiintymistä
  • Korkeaa verenpainetta
  • Lisääntynyttä aggressiota ja unettomuutta
  • Lisääntynyttä ihon rasvaisuutta

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine