Ostoskori

Trenbolone 100

72.70

Paketti: 10 mL lääkepullo (100 mg/mL),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Trenboloniasetaatti

Kuvaus

Nykyään monet harjoitukset on suunniteltu lihasmassan kasvattamiseen. Tähän samaan tarkoitukseen on myös erilaisia lääkkeitä, joista yksi on Trenbolone 100 (Trenboloniasetaatti) lääkeyhtiö Dragon Pharmalta. Vuosien aikana lääke on osoittanut tehokkuutensa ja turvallisuutensa sekä saavuttanut maineen luotettavana tuotteena.

Ominaisuudet ja vaikutukset 

Ennen steroidin ostamista on tärkeää tutustua lääkkeen määrittäviin ja tärkeimpiin ominaisuuksiin. Lääketieteellisesti määriteltynä valmiste on Trenboloniasetaatin johdannainen. Se toimitetaan injektoitavana liuoksena ja sen pääominaisuus on tehokkuus lihasmassan kasvattamisessa.

Lääkettä suositellaan käytettäväksi ainoastaan miehille ja mielellään henkilöille, joille urheilulääkintä ei ole enää uusi asia. Oikein käytettynä lääkkeen avulla voidaan kuivata lihakset nopeasti ja kasvatta voimaindikaattoreita. Lääkkeen positiiviset ominaisuudet:

  • Kyky polttaa kehosta ylimääräistä rasvaa;
  • Mieto vaikutus maksaan ja kehon kudoksiin;
  • Ei aromatisoitumista;
  • Libidon kasvu.

Syklin jälkeen lihasten määrittely ja jäykkyys lisääntyy ja suorituskyky sekä kestävyys kasvaa.

Miten Tren Acea käytetään 

Jokaisella ammattiurheilijalla tai aloittelijalla tulee olla hyvä käsitys lääkkeen ominaisuuksista. Lääkettä on käytettävä noudattan huolellisesti suosituksia ja ohjeita.

  1. Kiinnitä huomiota annostukseen. Optimaalinen annos on 50-100 mg. Trenboloniasetaattia 100 mg tai 50 mg injektoidaan lihakseen joka toinen päivä. Tämä injektiotaajuus selittyy lääkkeen kyvyllä säilyttää vaikutus pitkään, joka voi kestää jopa 3 päivää.
  2. Älä ylitä syklin suositeltua kestoa. 6-8 viikon käyttö riittää tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi lihasten kasvussa ja kuivaamisessa sekä vahvuusindikaattoreiden parantamisessa. Syklin pidentäminen on epäkäytännöllistä.
  3. Huolehdi syklin jälkeisestä hoidosta (PCT). On välttämätöntä ymmärtää, että lääkkeellä on ylivoimainen vaikutus kehon testosteronin tuotantoon. Siksi injektioiden päätyttyä on suoritettava syklin jälkeinen hoito epäonnistumatta. Se auttaa välttämään tarpeettomia sivuvaikutuksia sekä vahvistamaan syklin tuloksia. Tähän tarkoitukseen on parasta käyttää Tamoksifeenia tai Klomifeenia. Tarvittaessa sykliä voidaan täydentää myös vitamiineilla (E, A) sekä kivennäisaineilla (sinkki).

Yhdistelmät 

Voimakkaan lihaskasvun saavuttamiseksi Dragon Pharman valmistamaa Trenboloniasetaattia suositellaan käytettäväksi Testosteronin ja Metandienonin kanssa. Yhdistelmäkäyttö on suoritettava oikein kiinnittäen huomiota kehon kykyihin, lääkevasteeseen sekä asetettuihin tavoitteisiin.

Suuria annoksia käytettäessä suositellaan prolaktiinin tuotannon estäjien (Dostinex) tai vapaata testosteronia lisäävien steroidien (Proviron) samanaikaista käyttöä. Erityistapauksissa voidaan käyttää jopa koriongonadotropiinia (hCG). Näitä suosituksia noudattamalla voidaan odottaa hyviä tuloksia määritellyn, voimakkaan ja kauniin lihaksiston saavuttamisessa, ilman grammaakaan ylimääräistä rasvaa.

Sivuvaikutukset 

Jos Trenboloniasetaattisykli suoritetaan oikein edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti, negatiivisten vaikutusten riskin tulisi olla minimaalinen. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat kuitenkin kaljuuntuminen, ihon rasvaisuus, näppylät ja akne, seksuaalisen halun väheneminen sekä kasvanut aggressiivisuus.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine