Ostoskori

Trenbolone 200

89.30

Paketti: 10 mL lääkepullo (200 mg/mL),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Trenbolonienantaatti

Kuvaus

Trenbolonienantaatti on tehokas steroidi, joka edistää nopeaa lihasten ja voiman kasvua. Urheilijat arvostavat lääkettä sen erinomaisten tulosten, joissa ei ole lainkaan aromatisointia, ansiosta. Trenbolonienantaatti-sykli ei johda kehossa vain lihaskasvuun, vaan myös rasvanpolttoon. Tämä vaikutus saavutetaan stimuloimalla kasvuhormonin tuotantoa. Lisäksi lääke alentaa kortisolin tasoa, mikä edistää rasvan kertymistä kehoon.

Trenbolonienantaatin vaikutukset 

Alun perin lääkettä, kuten kaikkia muitakin steroideja, käytettiin eläinlääketieteellisiin tarkoituksiin, tarkemmin sanottuna ruokahalun lisäämiseen eläimillä. Lääkkeen ominaisuudet herättivät nopeasti kuitenkin myös urheilijoiden huomion ja nykyään Trenbolonienantaatti on urheilussa yleisimmin käytetty steroidin.

Trenbolonienantaatti on muunnelma kehonrakkennuksessa suositusta Nandrolonista. Lääkkeen merkittävä ominaisuus on aromatisaation puuttuminen. Steroidisyklillä pystytään kasvattamaan korkealaatuista ja kuivaa lihasmassaa, joten palautumisefekti syklin lopussa on minimaalinen. Samalla urheilijan voima kasvaa merkittävästi. Tätä lääkettä käytetään sekä massan kasvattamiseen että jo aiemmin saavutetun lihasmassan kuivaamiseen. Lääke voidaan havaita veressä jopa 4-5 kuukautta syklin päättymisen jälkeen. Lääkkeen käyttö kannattaa siis suunnitella huolellisesti, varsinkin jos kilpailut ovat lähestymässä.

Trenbolonienantaatti-sykli ja annostus 

Trenbolonienantaatti ei vaadi toistuvia injektioita. Injektiot tehdään 1 tai 2 kertaa viikossa. Suositeltu viikkoannoksen määrä on 400 mg. Yleensä Trenbolonienantaatti jaetaan kahteen 200 mg annokseen. Sykli kestää 6-8 viikkoa. Urheilija pystyy saavuttamaan kahdessa kuukaudessa jopa 10 kg painoa, polttamaaan kehosta kertynyttä rasvaa sekä lisäämään voimaa. Koska kyseessä on vahva steroidi, sitä useimmiten käytetään soolosyklissä. Lääkkeen yhdistämistä muiden lääkkeiden kanssa suositellaan vain ammattilaisille, jotka tuntevat steroidit hyvin. Ammattilaiset yhdistävät lääkkeen Stanotsololin, Boldenonin ja Sustanonin kanssa. Tällaisten yhdistelmäsyklien vaikutuksia on kuitenkin lähes mahdotonta ennustaa. Aloitteijoita suositellaan aloittamaan Trenbolonienantaatti 200 mg minimiannoksella per viikko, arvioidakseen omaa sietokykyään lääkkeelle.

Sivuvaikutukset 

On tärkeää käyttää lääkettä oikealla annoksella, koska sivuvaikutusten todennäköisyys riippuu siitä. Liian suuri annostus steroidia aiheuttaa aknea, kivesten surkastumista ja jopa kaljuuntumista. Lääkkeen oikeaoppinen käyttö sekä apuaineiden samanaikainen hyödyntäminen mahdollistaa Trenbolonienantaatti-syklin ilman sivuvaikutuksia. Tähän tarkoitukseen valitaan yleensä Proviron tai Gonadotropiini.

Arvostelut 

Urheilijat arvostavat Trenbolonienantaatti-sykliä, jonka avulla pystytään saavuttamaan hyviä tuloksia, koska se ei käytännössä aiheuta sivuvaikutuksia. Steoidi-injektiot vahvistavat lisäksi libidoa, mikä aiheuttaa epämukavuutta osassa urheilijoita, joten ennen tämän anabolisen steroidin tilaamista on harkittava onko valmis kestämään tämän.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine