Ostoskori

TrenoPrime

70.10

Paketti: 10 ampullia (100mg/ml),
Brändi: Eminence Labs,
Aine: Trenboloniasetaatti

Varasto loppu

Kuvaus

TrenoPrime on Eminence Labsin valmistama lääke, jolle on ominaista sen tehokas vaikutus kehoon. Sen aktiivinen ainesosa Trenboloniasetaatti on suosittu lääke eri urheilulajien harrastajien keskuudessa ja lääkettä käytetään kuivaamiseen, fyysisten kunto-indikaattoreiden parantamiseen ja korkealaatuisen lihasmassan kasvattamiseen tarkoitetuissa sykleissä. Aromatisaation puuttuminen syklin aikana auttaa osaltaan vähentämään sivuvaikutusten todennäköisyyttä.

Trenboloniasetaatin käytön vaikutukset

Trenboloniasetaatin oikeaoppinen käyttö antaa urheilijalle mahdollisuuden saavuttaa seuraavia tuloksia lääkkeen avulla:

  • Korkealaatuisen lihasmassan nopeampi kasvu;
  • Kestävyys- ja voimaindikaattoreiden kasvu;
  • Motivaation kasvu;
  • Fyysisen kunto-indikaattoreiden paraneminen;
  • Seksielämän laadun paraneminen;
  • Luonnollisen somatotropiinin tuotannon prosessien nopeuttaminen;
  • Stimuloiva vaikutus rasvakerrostumien hajoamisprosesseille.

Käyttösuositukset

Asiantuntijan on laskettava oikea annos sekä kesto syklille. Yleinen suositus on käyttää lääkettä enintään 50-100 mg annos joka toinen päivä. Aloittelevien urheilijoiden ja amatöörien tulisi aloittaa lääkkeen käyttö minimiannoksella.

Ne, jotka haluavat saavuttaa syklistä loistavia tuloksia tinkimättä terveydestään, voivat käyttää yhdistelmäsyklejä. Lääke antaa hyviä tuloksia yhdistettynä muihin steroideihin, kuten Winstroliin tai Testosteroniin.

Sivuvaikutukset

Kehon yksilöllisistä ominaisuuksista johtuen Trenboloniasetaatti voi aiheuttaa seuraavia negatiivisia sivuvaikutuksia: kohonnut verenpaine, liiallinen aggressio, lisääntynyt rasvainen iho, akne sekä kaljuuntuminen. Steroidi ei ole myrkyllinen munuaisille, mutta virtsa voi värjäytyä punaiseksi siihen erittyvien metaboliittien seurauksesta. Maksaan kohdistuva rasitus on kohtalaista.

Urheilijan luonnollisen testosteronin tuotannon estyminen voi aiheuttaa libidon laskua ja jopa kivesten surkastumista. Ennaltaehkäisy suoritetaan käyttämällä syklissä Gonadotropiinia. Trenboloniasetaatin progestogeenisen aktiivisuus huomioon ottaen, Kabergoliinin käyttämistä ei pitäisi laiminlyödä.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine