Ostoskori

Antiestrogeenit

Anti-estrogeenit

Farmakologisia valmisteita on käytetty urheiluharjoittelussa jo useiden vuosien ajan, eikä tämä ole mikään salaisuus. On olemassa useita steroidihormoneja, jotka tuottavat aromatisoitumista, kun niitä otetaan. Testosteroni muuttuu estrogeenihormoniksi. Tällaisten hormonaalisten häiriöiden seurauksia ovat pääsääntöisesti gynekomastia ja korkea verenpaine sekä virilisaatio naisilla. Aromatisoitumisprosessin pysäyttämiseksi urheilijat käyttävät lisäksi anti-estrogeeneja steroidisyklin aikana ja lopussa.

Miksi sinun on ostettava estrogeenejä?

Anti-estrogeeni on tärkeä, koska se voi vaikuttaa kehoosi. Kun käytät anabolisia steroideja, hormonitasosi tulevat epätasapainoon, mikä saattaa aiheuttaa kohonneita estrogeenitasoja. Yksi tämän epätasapainon tekijöistä johtuu tiettyjen yhdisteiden, kuten testosteronin, aromatisoitumisesta, tämä on prosessi, jossa testosteroni muuttuu estrogeeniksi kehossa. Estrogeeninvastaisten yhdisteiden päätehtäviä on yleisesti kaksi: ensimmäinen on sulkea tai rajoittaa kehon kykyä tuottaa estrogeenia. Toinen tehtävä on sitoutua estrogeenireseptoreihin, mikä estää estrogeenien kyvyn sitoutua kehossa.

Estrogeeninvasta-aineita käytetään myös PCT:n aikana auttamaan hormonien luonnollisen tuotannon käynnistämistä uudelleen kehossa.

On tärkeää varmistaa, että sinulla on nämä lääkkeet saatavilla ennen syklin aloittamista.

Tehokkaimmat anti-estrogeenit

Estrogeenin vastaisia aineita on kolmenlaisia: selektiiviset modifioijat, steroidiset antiestrogeenit ja aromataasin estäjät (AI). Näiden ryhmien suosituimpia lääkkeitä ovat:

Tamoksifeeni, Clomid, eksemestaani, Proviron, Anastrozole ja Letrozole.

Kaikki nämä yhdisteet noudattavat hieman erilaisia mekanismeja elimistössä, joten on tärkeää tutkia, mitkä niistä sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Huumeiden myönteiset vaikutukset

Anti-estrogeenit voivat auttaa lievittämään anabolisten steroidien aiheuttamia sivuvaikutuksia. Ne voivat auttaa estämään steroidien aromatisoitumista, mikä vähentää haittavaikutusten, kuten gynekomastian ja vedenpidätyskyvyn, riskiä. Niitä käytetään myös auttamaan luonnollisen testosteronituotannon kohottamisessa, mikä on ihanteellista PCT:n aikana.

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman urheilutarvikkeita. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset urheiluun ja harrastajaharjoitteluun. Voit ostaa anti-estrogeenit Suomessa … Kaikki lääkkeet ja tuotteet ovat sertifioituja ja korkealaatuisia. Älä missaa uusia tuotteita, alennuksia ja hyviä tarjouksia.

Näytetään kaikki 24 tulosta