Ostoskori

Geelit

Geeli steroidit

Koska testosteronikorvaushoidon kysyntä on nykyään suurta, on olemassa monia testosteronituotteita, joiden tarkoituksena on korvata tai lisätä testosteronin määrää kehossa. Kaksi suosituinta testosteronin muotoa ovat ilmeisesti injektiot ja suun kautta otettavat tabletit. Monet eivät kuitenkaan ehkä tiedä, että steroidia on saatavana myös laastareina, voiteina ja geeleinä. Testosteronigeelit ovat itse asiassa yksi eniten käytetyistä tuotteista lääketieteessä alhaisen testosteronin hoidossa.

Geeli-steroidien edut

Testosteronigeeli on synteettinen testosteroni, joka sekoitetaan alkoholin kanssa geeliksi, jota levitetään iholle kerran päivässä. Testosteroni imeytyy ihoon, jolloin se kulkeutuu kehoon jatkuvasti 24 tunnin ajan. Tästä steroidien käyttömuodosta on tullut suosittu jokapäiväisessä käytössä niille, jotka haluavat lisätä testosteronitasojaan ilman vaivaa, joka liittyy ruiskeisiin tai suun kautta otettaviin versioihin. Testosteronigeelillä on seuraavat edut:

Ei tarvetta injektioille Vähemmän haittaa maksalle verrattuna suun kautta otettaviin versioihin Hormonin tasaisempi virtaus vereen.

Testosteronigeelin vaikutukset

Kehonrakennuksessa on välttämätöntä luoda korkea anabolisten hormonien pitoisuus veressä, ja vaikka tämä on vaikeampi saavuttaa ihon kautta, testosteronigeeli tarjoaa silti samat positiiviset vaikutukset kuin muut steroidin muodot. Testosteronigeelin käytöllä voidaan odottaa seuraavia vaikutuksia:

Seksuaalitoimintojen paraneminen Mielialan paraneminen Vähärasvaisen massan lisääntyminen Lisääntynyt lihasvoima Rasvamassan ja kehon rasvaprosentin väheneminen.

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman steroideja. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset urheiluun ja harrastajaharjoitteluun. Voit ostaa geelisteroidit suoraan täältä toimituksella kaikkialle Suomeen … Kaikki lääkkeet ja tuotteet on sertifioitu ja ovat korkealaatuisia.

Näytetään kaikki 2 tulosta