Ostoskori

Hiustenlähtö

Hiustenlähtö pillereitä

Steroidien tiedetään voivan aiheuttaa miesten hiustenlähtöä lisäämällä dihydrotestosteronin (DHT) määrää elimistössä. DHT on miespuolinen steroidihormoni, joka syntyy luonnollisesti testosteronin sivutuotteena. DHT:n liiallinen määrä elimistössä on yksi tärkeimmistä syistä miesten kaljuuntumiseen. Siksi kehonrakentajat, joilla on taipumusta hiustenlähtöön ja jotka käyttävät steroideja, joilla on taipumus nostaa DHT-tasoja, lisäävät yleensä sykliinsä valmisteen, joka torjuu tätä nousua.

Kehonrakentajien käyttämät pillerit hiustenlähdön hoitoon

Tehokkaimmat pillerit hiustenlähtöön ovat lääkkeitä, jotka vähentävät 5α-reduktaasientsyymin toimintaa, joka on vastuussa testosteronin muuntamisesta DHT:ksi kehossa. Näitä kutsutaan 5α-reduktaasin estäjiksi, joita kutsutaan yleisesti dihydrotestosteronin salpaajiksi niiden antiandrogeenisen vaikutuksen vuoksi. Kaksi suosituinta DHT-salpaajaa ovat:

Finasteridi Tätä vaikuttavaa ainetta sisältävät lääkkeet ovat maailman ensimmäiset pillerit, jotka poistivat tehokkaasti kaljuuntumisongelman. Finasteridi toimii estämällä tyypin 2 entsyymin 5-alfa-reduktaasin toimintaa, joka muuttaa testosteronin DHT:ksi. Tämä nostaa testosteronitasoja elimistössä ja lisää hiusten kasvua päänahassa.

Dutasteridi Tämä aine on vaikutukseltaan samanlainen kuin Finasteridi, vaikka Dutasteridi estää molempien 5-alfa-reduktaasityyppien (tyyppi 1 ja tyyppi 2) toimintaa. Tämä tarkoittaa, että se vähentää hieman paremmin DHT:n määrää elimistössä.

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset hiustenlähdön hoitoon. Voit ostaa minkä tahansa tuotteemme toimituksella Suomessa … Kaikki lääkkeet ja tuotteet on sertifioitu ja ovat korkealaatuisia.

Näytetään kaikki 3 tulosta