Ostoskori

Hormonit & peptidit

Hormonit ja Peptidit

Suurin osa hormoneista voidaan luokitella joko aminohappopohjaisiksi hormoneiksi tai steroidihormoneiksi. Androgeenit (kuten testosteroni), estrogeenit ja progestogeenit ovat kaikki esimerkkejä steroidihormoneista, ja ne ovat yleensä rasvaliukoisia. Peptidihormonit tai proteiinihormonit taas ovat vesiliukoisia aineita, jotka syntetisoidaan soluissa aminohapoista, ja niihin kuuluvat esimerkiksi somatotropiini (kasvuhormoni), gonadotropiini ja insuliini. Kaikki kolme näistä hormoneista ovat hyödyllisiä elimistölle, ja siksi niitä käytetään säännöllisesti kehonrakennuksessa parantamaan kehon toimintaa.

Suosituimmat hormonit ja Peptidit

Yleisimmin käytetyt peptidi- tai proteiinihormonit kehonrakennuksessa ovat seuraavat:

Ihmisen kasvuhormoni (HGH) Tämä aine sisältää synteettistä peptidihormonia, somatropiinia, jota aivolisäke tuottaa. Se on vastuussa kehon kasvun ylläpitämisestä sekä glukoosin ja rasvan hyödyntämisestä kehossa.

Human Chorionic Gonadotropin (HCG) Tämä perustuu proteiinihormoniin, jota erittyy myös aivolisäkkeestä, joka säätelee sukurauhasten toimintaa.

Insuliini Tätä peptidihormonia tuottaa haima ja se on elimistön tärkein anabolinen hormoni. Se vastaa hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien hajoamisen säätelystä lisäämällä verestä peräisin olevan glukoosin käyttöä muissa soluissa.

Hormonien ja Peptidien edut

Oikealla tavalla käytettynä nämä aineet voivat parantaa merkittävästi kehon toimintaa ja yleistä terveyttä. Vaikka hormoneilla ja peptideillä on erilaiset kemialliset rakenteet, niille on ominaista joitakin yhteisiä ominaisuuksia. Nämä lääkeaineet suorittavat erilaisia tärkeitä tehtäviä kehossa, mm:

Kasvun säätely kudosten ja elinten kehittyminen fyysinen, seksuaalinen ja henkinen kehitys vammojen jälkeisen toipumisen varmistaminen homeostaasin ylläpidon tarjoaminen lihasproteiinisynteesin stimulointi kehon rasva-aineenvaihdunnan parantaminen.

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman myytäviä steroideja. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset urheiluun ja harrastajaharjoitteluun. Voit ostaa täältä hormoneja ja peptidejä toimituksella kaikkialle Suomeen … Kaikki lääkkeet ja tuotteet on sertifioitu ja ovat korkealaatuisia.

Näytetään kaikki 13 tulosta