Ostoskori

Iho

Ihotuotteet

Steroidien käyttöön voi valitettavasti liittyä joitakin sivuvaikutuksia. Steroidiakne on nimitys ihosairaudelle, joka johtuu anabolisten steroidien käytöstä. Tätä aknen muotoa esiintyy useimmiten rinnassa, mutta sitä voi kehittyä myös kasvoihin, kaulaan, selkään ja käsivarsiin. Vaikka tämä haittavaikutus yleensä häviää itsestään, kun steroidien käyttö lopetetaan, kehonrakentajat, jotka käyttävät steroideja huomattavan pitkään, käyttävät mieluummin lääkkeitä, jotka vähentävät haittavaikutuksia koko steroidisyklin ajan.

Kehonrakentajien käyttämien ihonhoitotuotteiden tyypit

Steroidiaknen hoito riippuu tilan vakavuudesta. On olemassa kahdenlaisia ihonhoitotuotteita, joita kehonrakentajat käyttävät steroidiakneen:

Antibiootit Näihin kuuluvat lääkkeet, jotka sisältävät aineita, kuten doksisykliiniä, atsitromysiiniä, asikloviiria, Augmentiinia ja amoksisilliinia. Tätä lääkeryhmää käytetään yleensä keskivaikean aknen hoitoon, ja se toimii tappamalla aknea aiheuttavat bakteerit.

Isotretinoiini Tämä on suun kautta otettava retinoidi, joka on A-vitamiinin muoto. Isotretinoiinia sisältäviä lääkkeitä käytetään vaikean aknen hoitoon, joka ei reagoi antibiootteihin. Ne vähentävät aknen ulkonäköä vähentämällä ihon talirauhasten öljyn vapautumista ja nopeuttavat myös ihon luonnollista uusiutumista.

Jos haluat ostaa ihonhoitotuotteita verkosta, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä ostat helposti ja vaivattomasti kaikenlaista farmaseuttista tavaraa, joka toimitetaan nopeasti mihin tahansa kaupunkiin Suomessa. Takaamme tuotteidemme laadun ja asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Näytetään kaikki 17 tulosta