Ostoskori

Injektoitavat steroidit

Injektoitavat steroidit

Injektoitavat steroidit ovat suspensioiden ja liuosten muodossa. Nestemäiset steroidit ovat kertakäyttöampulleina tai uudelleenkäytettävinä injektiopulloina. Useimmat näistä yhdisteistä on annettava lihakseen, joten on suositeltavaa oppia, miten tämä tehdään oikein ennen ostamista.

Ennen steroidisyklin suunnittelua on suositeltavaa tarkistaa verikokeesi, jotta voit suunnitella syklin oikein ja välttää yhdisteitä, jotka voivat lisätä ei-toivottuja terveysriskejä. Joitakin nykyisin yleisimmin käytettyjä ruiskeena annettavia steroideja ovat:

Winstrol, Boldenone, Masteron, Nandroloni ja Testosteroni (Enanthate, Cypionate, Propionate ja Sustanon).

On tärkeää muistaa, että kaikilla anabolisilla steroideilla voi olla kielteisiä sivuvaikutuksia. Tutki huolellisesti kaikkia mahdollisia yhdisteitä, joita aiot ottaa, ja tutustu mahdollisiin sivuvaikutuksiin ennen kuin päätät, mitä otat.

Mitkä ovat tärkeimmät edut?

Ruiskeena annettavista steroideista on monia etuja, joista ensimmäinen on se, että toisin kuin suun kautta annettavien steroidien, niitä ei pidetä maksatoksisina, mikä johtuu tavasta, jolla yhdiste annetaan, jolloin se pääsee verenkiertoon ja välttää maksan. Tämä suorempi kulkeutuminen tarkoittaa myös sitä, että ruiskeena annettavia steroideja voidaan ottaa pidempään kuin suun kautta annettavia.

Useimpia injektoitavia yhdisteitä ei myöskään tarvitse ottaa joka päivä, joitakin jopa vain kerran viikossa. Tämä tekee niistä suosittuja, koska lääkettä ei tarvitse ottaa yhtä usein.

Steroidien ostamiseksi injektioina ei tarvita lääkärin määräystä. Kaikki urheilulääkkeet ostetaan meiltä helposti ja kätevästi, ja ne voidaan toimittaa nopeasti mihin tahansa kaupunkiin Suomessa. Takaamme tuotteidemme laadun sekä niiden nopean vaikutuksen käytön aikana!

Näytetään kaikki 124 tulosta