Ostoskori

Painonpudotus

Pillereitä laihtuminen

Laihdutuspillerit tai ”rasvanpolttajat” ovat farmakologisia lääkkeitä tai urheilulisäravinteita, jotka aktivoivat tai kiihdyttävät ihonalaisen rasvan hajoamista (polttamista) kehossa, mikä vähentää kehon painoa ja lisää lihasten määrittelyä. Rasvanpolttolääkkeiden vaikutusmekanismit voivat olla erilaisia. Useimmiten päävaikutus saavutetaan kiihdyttämällä aineenvaihduntaa ja nostamalla kehon lämpötilaa, tukahduttamalla ruokahalua ja rasvakertymien muodostumista sekä estämällä rasvojen ja hiilihydraattien imeytymistä.

Kehonrakennusmaailmassa päähuomio ja arvo ovat pääasiassa ”farmakologiset rasvanpolttajat” ja niin sanotut ”termogeenit” sekä jotkin anaboliset steroidit ja muut ei-steroidiset lääkkeet, jotka soveltuvat optimaalisesti kuivumiseen ja laihduttamiseen. Ne antavat suurimman tuoton ja tehokkuuden käyttöprosessissaan.

Lisäksi on tärkeää ymmärtää, että yksikään laihdutuspilleri ei toimi täysin yksinään, jopa tehokkaimmat rasvanpolttolääkkeet vaativat käyttäjältä oikean ruokavalion, levon ja liikuntaohjelman noudattamista, jotta tulokset näkyisivät täysimääräisesti.

Positiiviset vaikutukset laihtuminen pillereitä

Jos näitä pillereitä käytetään oikein, näiden lääkkeiden käytöstä voidaan odottaa seuraavia vaikutuksia:

Kehonpainon väheneminen ihonalaisten rasvakertymien hyödyntämisen vuoksi Lihasten lisääntynyt määrittely Yleisen fyysisen ja henkisen suorituskyvyn lisääntyminen Lisääntynyt henkinen keskittyminen, voima ja kestävyys Nopeutunut aineenvaihdunta Lisääntynyt neuromuskulaarisen väsymyksen kynnys Osallistuminen ylimääräisen nesteen poistamiseen kehosta Estää (estää) ruokahalua ja uusien rasvakertymien muodostumista Lämmöntuotannon lisääntyminen, jonka avulla voit lisätä kalorien kulutusta.

Suosituimmat rasvanpolttajat

Perinteisimmät kehonrakennuksessa käytettävät farmakologiset laihdutusvalmisteet ovat:

Klenbuteroli ei-steroidinen lääke, jota alun perin käytettiin astmapotilaiden hoitoon. Se edistää lämmöntuotannon lisääntymistä (nostaa kehon lämpötilaa ja siten lisää kalorien kulutusta), minkä ansiosta voit ”kiihdyttää” perusaineenvaihduntaa kolmanneksella aloitusindikaattorista. Se kuuluu termogeenien luokkaan. Yhtenä sen ominaisuutena pidetään antikatabolista vaikutusta, mikä tarkoittaa, että se pystyy suojaamaan lihaksia tuhoutumiselta laihtumisen ja kuivumisen aikana. Se estää ruokahalua, lisää fyysistä suorituskykyä ja aktiivisuutta sekä vähentää väsymystä.

Liothyroniini (T3, trijodityroniini, tyroksiini) ei-steroidinen lääke, joka on tärkein kilpirauhashormoni tyroksiinin aktiivisin muoto. Vaikutusmekanismi on monin tavoin samanlainen kuin ”Clen”. Se tarjoaa voimakkaan termogeneesin (kohonnut ruumiinlämpö). Tämä aktivoi lipolyysiä (rasvakudoksen hajoaminen), nopeuttaa aineenvaihduntaa, tukahduttaa ruokahalua, vähentää unen tarvetta ja lisää henkistä ja fyysistä suorituskykyä.

Näitä kahta ei-steroidista ”termogeeniä” voivat käyttää sekä miehet että naiset. Ne ovat ylivoimaisesti suosituimpia, kun on kyse rasvanpolttajista.

Jos haluat ostaa laihdutuspillereitä Suomessa, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä ostat helposti ja kätevästi kaikenlaiset urheilufarmaseutit, ja ne voidaan toimittaa nopeasti mihin tahansa kaupunkiin Suomessa. Takaamme tuotteidemme laadun ja asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Näytetään kaikki 16 tulosta