Ostoskori

PCT

PCT:n kannalta olennaiset tuotteet

Anabolisten-androgeenisten steroidien käytön jälkeisten sivuvaikutusten ja seurausten minimoimiseksi käytetään toimenpiteitä, joita kutsutaan yleisnimellä syklin jälkeinen hoito (PCT). Kun käytetään suuria annoksia tai voimakkaita lääkkeitä, syklin jälkeisen hoidon merkitys on korvaamaton. Nimestä ”syklin jälkeinen” huolimatta joitakin komponentteja voidaan käyttää kurssin aikana tai sen loppuvaiheessa.

Mitkä ovat PCT:n edut?

Syklin jälkeisen hoidon päätavoitteet ovat:

Testosteronin luonnollisen tuotannon palauttaminen ja kivesten surkastumisen torjuminen, syklin aikana kertyneen lihaskudoksen säilyttäminen, luonnollisten hormonien tasapainon palauttaminen steroidien jälkeen ja gynekomastian kehittymisen estäminen.

PCT-tuotteiden tyypit

On olemassa muutamia suosittuja yhdisteitä, joita käytetään PCT: hen, nämä ovat:

HCG (Human chorionic gonadotropin) HCG auttaa säätelemään luonnollisia hormonitasoja, se tekee tämän toimimalla suoraan kiveksissä toiminnan palauttamiseksi. Tämä rohkaisee kehoasi käynnistämään luonnollisen testosteronituotantonsa.

Clomid (klomifeeni) Clomidia käytetään auttamaan FSH:n ja LH:n stimuloimisessa. Se auttaa myös palauttamaan kivesten toiminnan stimuloimalla aivolisäkettä, mikä aiheuttaa lähetettyjen hormonisignaalien lisääntymistä, jolloin kivekset tuottavat enemmän testosteronia.

Nolvadex (tamoksifeeni) Nolvadex toimii samalla tavalla kuin klomidi, mutta toimii hieman eri reittejä kehossa. Se auttaa myös stimuloimaan FSH:ta ja LH:ta, minkä lisäksi se auttaa estämään liiallisen estrogeenin aiheuttaman negatiivisen palautteen aivolisäkkeessä, jolloin aivolisäke voi lähettää signaaleja, joita tarvitaan testosteronin tuotannon käynnistämiseen.

Syklin jälkeisen hoidon lääkkeisiin kuuluvat estrogeenien, hormonit ja omega-3-rasvahappojen lisäksi testosteronin vahvistimet, kortisolin salpaajat ja hepatoprotektorit. Muista, että kaikki kurssin valmisteet on otettava monimutkaisessa järjestelmässä, koska ne vastaavat eri toiminta-alueista. Jotkut auttavat normalisoimaan täysin oman testosteronitasosi, ja jotkut suojaavat maksaasi solujätteen vaikutukselta. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti kuvaukseen ennen minkään lääkkeen kurssin aloittamista.

Kun suunnittelet steroidisykliä, on tärkeää, ettet unohda ostaa lääkkeitä syklin jälkeistä hoitoa varten. Jos olet epävarma siitä, mikä PCT-protokolla olisi sinulle paras, verkkokauppamme asiantuntijat auttavat sinua mielellään suunnittelemaan optimaalisen ja tehokkaimman PCT:n. Steroidien verkkokaupasta voit ostaa lääkkeitä syklin jälkeiseen hoitoon toimituksella mihin tahansa kaupunkiin Suomessa.

Näytetään kaikki 3 tulosta