Ostoskori

Suun kautta annettavat steroidit

Suun kautta otettavat steroidit

Aivan kuten ruiskeena annettavien steroidien kohdalla, on hyvin yleistä, että suun kautta otettavia steroideja voi ostaa ilman reseptiä. Suun kautta otettavat steroidit ovat kasvattaneet suosiotaan niiden nopeiden tulosten ja helpon annosteltavuuden vuoksi. Toisin kuin injektiot, pillereiden ottaminen ei aiheuta epämukavuutta, ja johtaa samanlaisiin parannuksiin fysiikassa ja suorituskyvyssäsi.

Oraalisten steroidien ominaisuudet

Suun kautta otettavat steroidit hajoavat elimistössäsi paljon nopeammin kuin ruiskeena annettavat steroidit, mikä tarkoittaa, että yhdisteen pitoisuudet nousevat veressäsi paljon nopeammin, mikä johtaa nopeampiin tuloksiin. Useimmat suun kautta otettavat steroidit alkavat vaikuttaa kehossasi noin viikon kuluttua niiden käytön aloittamisesta. Nopeus, jolla kehosi imee näitä yhdisteitä, vaikuttaa myös siihen, kuinka nopeasti ne kulkevat elimistössäsi. Useimpien suun kautta otettavien yhdisteiden puoliintumisaika on vain muutama tunti, mikä tarkoittaa, että annokset on jaettava koko päivän ajalle, jotta veren tasot pysyvät vakaina ja terveinä.

On myös syytä huomata, että suun kautta otettavat steroidit aiheuttavat maksaasi paljon enemmän stressiä kuin injektoitavat steroidit, koska niiden on kuljettava sen läpi metaboloituakseen, mikä tarkoittaa, että suun kautta otettavia syklejä ei pitäisi käyttää pitkiä aikoja.

Suosituimmat tablettimuotoiset steroidit

Kaikkia yleisimpiä oraalisia anabolisia steroideja voi ostaa verkkokaupastamme milloin tahansa. Itse asiassa niitä ei ole niin paljon, ja nimien runsaus urheilufarmakologiassa selittyy sillä, että samoja lääkkeitä tuotetaan eri tuotemerkeillä. Jos jätämme syrjään kaikki ”kloonit” ja analogit, on vain viisi päästeroidia:

Metandienoni Edistää nopeaa lihasten kasvua, mutta säilyttää nestettä kehossa. Tämän vuoksi konkreettiset ”potkut” ovat mahdollisia kurssin lopussa.

Stanotsololi Toisin kuin metaani, päinvastoin – poistaa ylimääräisen kosteuden kehosta ja sopii erinomaisesti ”kuivaamiseen”. Pitkä antokurssi johtaa lihasten määrittelyn paranemiseen, ihonalaisen rasvan polttamiseen ja lujuusindikaattoreiden lisääntymiseen.

Oxandrolone Tämäntyyppiset oraaliset steroidit soveltuvat huonosti lihasmassan kasvattamiseen, ja niitä käytetään useammin rasvanpolttoon. Niiden avulla voit päästä eroon ylimääräisistä kiloista säilyttäen samalla lihasten määrän ja voiman.

Oksimetoloni Lisää merkittävästi kestävyyttä – kykyä suorittaa monotonisia, uuvuttavia harjoituksia pitkään. Ihanteellinen ”kuivaamiseen”, ja johtaa usein ”pumppaus”-vaikutukseen – lihasten havaittavaan pullistumiseen ja kiristymiseen.

Primobolan Sillä on heikko vaikutus veden aineenvaihduntaan kehossa, ja sen seurauksena – johtaa minimaalisiin ”takaiskuihin” kurssien jälkeen. Sen avulla voit vähitellen saada vähärasvaista lihasmassaa ja pitää sen pitkään steroidien saannin päättymisen jälkeen.

Myymälämme avulla voit ostaa steroideja tabletteina lihasmassan hankkimiseen, rasvanpolttoon, kestävyyden lisäämiseen, voiman lisäämiseen jne. Kaikki lääkkeet ovat alkuperäisiä ja niitä myydään ilman reseptiä! Toimitus tapahtuu postitse Suomessa.

Näytetään kaikki 60 tulosta