Ostoskori

Ihmisen kasvuhormoni (HGH)

Alunperin Ihmisen Kasvuhormonia (HGH), joka tunnetaan myös nimellä Somatropiini, käytettiin lasten pituuskasvun viivästyessä, sekä joidenkin kasvuhormonin erityksen ongelmiin liittyvien sairauksien hoidossa. Tästä huolimatta jossakin vaiheessa Somatropiini siirtyin miltei yksinomaan urheilun puolelle, urheilijoiden oppiessa Somatropiinin hyödyllisistä ominaisuuksista ja hyödyistä, joita sen käytöllä harjoittelun tehostamiseksi voidaan saavuttaa. Somatropiini on anabolisesti aktiivinen aina, mistä johtuen sen käyttö kasvattaa lihasmassa, ja sen hyödyt urheilussa eivät lopu tähän.

HGH:n käyttö Kehonrakennuksessa

Tänä päivänä Somatropiini lääkkeen käyttö urheilukentillä on hyvin yleistä, koska sen avulla voidaan saavuttaa nopeaa lihasmassan kasvua ja lihaksista saadaan hyvin erottuvat ja selkeät sen rasvaa polttavan vaikutuksen takia. HGH voi myös lisätä henkilön fyysistä suorituskykyä, erityisesti voimaa sekä kestävyyttä. Tälläisillä indikaattoreilla on suorin vaikutus harjoittelun tehokkuuden parantamisessa, koska lisääntyvien energiavarantojen vuoksi salilla voidaan käyttää enemmän aikaa ja harjoittelua voidaan tehdä suuremmilla painoilla.

Urheilijoiden on myös tärkeätä tietää, että yksi Somatropiinin ominaisuuksista on sen kyky tukahduttaa kehon katabolismi melkein kokonaan, joten HGH harjoittelun aikana saavutettu lihasmassa ei tuhoudu ja lihasten menetystä ei pitäisi tapahtua.

Osta HGH:ta Suomessa Tänään

Tältä sivulta löydät ainoastaan aitoa HGH kasvuhormonia myytävänä Suomeen. Tuotteemme tulevat suoraan lääkeaineiden valmistajilta, jonka jälkeen ne lähetetään ja toimitetaan asiakkaillemme nopeasti ja tehokkaasti. Jos sinulla on jotakin kysyttävää myymistämme HGH-valmisteista, ota meihin yhteyttä.

Näytetään kaikki 6 tulosta