Ostoskori

Metandienon suun kautta (Dianabol)

Dianabolin sanotaan olevan kaikista yleisin ja eniten käytetty oraalinen anabolinen steroidi, jota urheilijat ja kehonrakentajat ovat käyttäneet hyödykseen jo 60- ja 70-luvulta lähtien. Tätä myös “D-Bol” nimellä tunnettua ainetta on käytetty yleensä palautumisvaiheessa rasvanpolttovaiheen jälkeen. Suorituskyvyn parantamisessa tällä lääkkeellä on vahvoja androgeenisiä ja anabolisia vaikutuksia. Sen maksatoksisuudesta johtuen, Dianabolia käytetään yleensä syklin aikana neljästä kuuteen viikkoon kestävissä jaksoissa.

Dianabolin Hyödyt

Kaikista halutuinta on Dianabolin nopea lihasmassaa lisäävä vaikutus. Tuttu sekä luotettu Dboli onkin edelleen kaikista suosituin lääke urheilijoiden keskuudessa, jotka ovat kiinnostuneita kasvattaamaan kehonpainoaan jopa 15% lyhyessä ajassa. Dianabol tabletit stimuloivat kehoa kiihdyttämään omaa proteiniintuotantoaan, joka helpottaa korjaamaan raskaassa harjoittelussa vahingoittuneita lihaskuituja. Koska dianabolia käytetettäessä urheilija pystyy treenaaman intensiivisemmin, keho tarvitsee enemmän ravintoaineita täydentääkseen varantojaan ja ruokahalu lisääntyy.    Metandienonilla (eli D-Bolilla) on anti-katabolisia vaikutuksia, mikä tarkoittaa että aine ei anna lihasten “surkaustua”, ja tästä syystä harjoitusten välinen palautuminen tapahtuu paljon nopeammin.  Myös kokonaisvoima lisääntyy huomattavasti luuston, nivelsiteiden sekä nivelten vahvistuessa.

Kehonrakentajat ostavat Dianabolia yleensä bulkkaus- ja voimankasvatusjaksojensa ajaksi, jolloin kohonneesta nesteenpidätyskyvystä ja turvotuksesta ei tarvitse olla huolissaan. Tästä johtuen tämän tyyppiset Dianabol syklit toteutetaankin yleensä kilpailujaksojen ulkopuolella. Dianabolia ei tavallisesti käytetä rasvanpolttojaksojen aikana, vaikka osa kehonrakentajista lisääkin myös sen sykliinsä muiden tehokkaiden yhdisteiden kanssa, saavuuttaakseen voimaa ja suurta lihasmassan kasvua ja pitäen samalla nestetasot alhaalla, muiden syklin aikana käytettävien aineiden kanssa.

Dianabol Tabletit Myynnissä Suomessa

Jos sinulla on jotakin kysyttävää Dianaboliin, tai mihinkään muihin kaupassamme myynnissä oleviin steroideihin liittyen, otathan meihin yhteyttä.

Näytetään kaikki 7 tulosta