Ostoskori

Testosteronienantaatti

Testosteronienantaatti
Testosteronienantaatti on yksi monista testosteronin esteröitdyistä versioista ja sillä on hidas vapautumisnopeus siihen liitetyn pitkän enantaattiesterin ansiosta. Enantaatti variantin puoliintumisaika on noin kymmenen päivää ja hormonin tasot plasmassa pysyvät koholla 2-3 viikon ajan. Se on anabolis-androgeeninen steroidi (AAS), jota käytetään alhaisten testosteronitasojen hoitoon miehillä.
Testosteronienantaatin vaikutukset
Testosteronienantaatin käyttö johtaa ensisijaisesti lihasmassan ja voiman kasvuun. Syy voimakkaalle kasvulle johtuu nesteen kertymisestä. Testosteronienantaatti parantaa fosforin ja typen aineenvaihduntaa ja lievittää olkapäiden kramppeja, erilaisia välilevyongelmia ja nivelkipuja. Se parantaa mielialaa ja motivoi harjoitteluun ja lisää myös kestävyyttä nostamalla punasolujen pitoisuutta veressä.
Osta Testosteronienantaattia tänään
Löydät verkkokaupastamme useiden eri merkkien valmistamaa Testosteronienantaattia toimitettuna Suomeen. Tuotteemme tulevat suoraan lääkevalmistajilta, jonka jälkeen ne toimitetaan nopeasti ja tehokkaasti asiakkaillemme. Jos sinulla on jotakin kysyttävää Testosteronienantaatin ostamisesta Steroidit-fi.com verkkokaupasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Näytetään kaikki 11 tulosta